(2013-04-13 ساعت 16:54)pooya.n نوشته:(2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته: سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.
تعداد نسختون خیلی زیاده. خیلی هاش اصلا زومی نداره دو نسخه باشه. مگر اینکه بعدا به کارتون بیاد
باسلام و سپاس از پاسختون
مگر یک نسخه نزد خودمان نمی مونه و یک نسخه هم باید ارسال کنیم لطفا بفرمایید کدامشون اضافه است .باسپاس
(2013-04-13 ساعت 17:01)Ali.US نوشته:باسپاس از پاسختون(2013-04-13 ساعت 16:47)sadfar نوشته: سلام دوستان
امروز رفتم میدان انقلاب مدارک به شرح ذیل را برای ترجمه دادم لطفا بفرمایید چیزی جا ننداختم تعداد کیس 4 نفر و برنده اصلی بنده هستم. باسپاس
1-شناسنامه 4 نفر از هر یک 2 نسخه
2-کارت ملی 4 نفر از هریک 2 نسخه
3- کارت پایان خدمت شخص برنده 2 نسخه
4-حکم کارگزینی شخص برنده 2 نسخه
5- سند ملک 2 نسخه
6-سند خودرو دو دستگاه 2 نسخه از هریک
7-سند ازدواج برای زوجین کلا 4 نسخه
8-آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده و همسر هر یک 2 نسخه
9-ریزنمرات شخص برنده 2 نسخه
10-دیپلم شخص برنده و همسر هریک 2 نسخه
لازم به ذکر است که هزینه کلا 252000 تومان شد که فقط شامل ترجمه است و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را شامل نمی شود و اگر آن مهر ها هم اضافه میشد 720000 تومان می شد.
متصدی دارالترجمه گفت اخیرا مدارک دیپلم نیز باید به تائید وزارت آموزش پرورش کل نیز برسد که این مهم را ما نمی دانستیم آیا این موضوع اجباری است ؟و اگر نخواهیم مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را بزنیم اصلا تائید وزارت علوم و دانشگا]ه آزاد اسلامی برای دانشنامه چه الزامی دارد؟چون دارالترجمه مدارک را بدون این مهرها هم تائید می کند!
دوستان بفرمایند که اولا مدارک به شرح فوق برای مصاحبه کامل است و آیا نیازی به مهر امور خارجه و دادگستری برای مدارک فوق یا تعدادی از آنها الزامی نیست؟
پس از اخذ ویزا(اینشاالله) در آینده اگر بخواهیم به آمریکا مراجعت نماییم کل سوابق کاری و آموزشی و سایر مدارک را نیز می خواهم ترجمه نمایم و با خودم ببرم به نظر شما برای آنوقت نیز مهر امورخارجه و دادگستری نیز برای برخی مدارک نباید بزنم؟
از دوستان با تجربه می خواهم در صورت امکان پاسخ مبسوط بفرمایند.
دوست عزیز درصورتیکه در آنجا مایل به ادامه تحصیل باشی مهر وزارت امورخارجه ودادگستری لازم است آنهم نه الآن ونه برای مصاحبه.
ممکنه بخواهم در آینده این کار را بکنم کدوم مدارک باید به مهر دادگستری و وزارت امورخارجه آغشته شود؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.