کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چگونه برای مصاحبه در سفارت آمریکا حاضر شویم؟ (از نظر پوشش)
سلام دوستان

در مورد لباس مهمترین چیز راحت بودن خودتون و در درجه بعدی رسمی(اداری) یا نیمه رسمی بودن لباس هست(که من با نیمه رسمیش موافقم ) .... به نظر من از اینجا به بعدش دیگه در درجات کمتر اهمیت قرار داره مثلا یکی دوست داره لباس نیمه رسمیه با رنگ صورتی بپوشه یکی دیگه مشکی .
چیزی که من در سفارت در ابوظبی موقع مصاحبه دیدم مثلا 2تا اقا بودن اومده بودن مصاحبه با کت و شلوار و کروات کاملا رسمی و اداری .که کاملا هم خوش تیپ بودن ولی داشتن شبیه یه گوله برف که داره اب می شه عرق می کردن و وقتی نشسته بودن منتظر مصاحبه تو سالن با اینکه سالن سرد بود صورتشون خیس خیس بود....این نشون می داد که با توجه به استرس زیادی که ممکنه ادم بگیره لباس این دوتا اقا برای این شرایط راحت نبوده. به نظر من باید کت رو نمی پوشیدن و حتی کروات هم نمیزدن و یه پیرهن یکم گشادتر می پوشیدن تا یذره راحت تر باشن.... خدایی نکرده نمی خوام بگم لباسشون بد بود ویا چیز دیگه می خوام بگم راحت تر هم می تونستند باشند ولی خوب ادم مگه چند بار رفته مصاحبه که بدونه چی کار کنه Cool

شرایط بدنی خودتون (چاقی یا لاقری بدن )...شرایط اب و هوایی جایی که مصاحبه می شید (فصل و منطقه )... میزان رضایت و راحتی درلباس و حالت رسمی و نیمه رسمی لباس رو مد نظر قرار بدید بهتره

ولی در اخر بگم که کلا سخت نگیریدش چیز خاصی نیست

یه چیزی : خوشبحال این عرب ها که هر جا می رفتن با دشداشه می رفتن....از سفارت که اومده بودن تا تو پاساژها و مسجدو بیمارستان و یا سینما WinkBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: چگونه برای مصاحبه در سفارت آمریکا حاضر شویم؟ (از نظر پوشش) - توسط rezagh - 2013-04-14 ساعت 13:38
usa - توسط mohammad.roshan - 2014-11-14 ساعت 23:55
از هر دری، سخنی ... (غیر مهاجرتی) - توسط nora - 2013-04-14 ساعت 00:05

کاربران در حال بازدید این موضوع: