کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-27 ساعت 16:35)vmware نوشته:  د انواع این پولهای الکی که می تونید صرفه جویی کنید:
1. ترانسفر فرودگاه شما می تونید از همون آژانسهای داخل فرودگاه که امنیت دارند استفاده کنید
2. راهنما برای مطب دکتر سفارت بسته به مسافت از هتلی که انتخاب کردید هم اتوبوس هست هم تاکسی هم پای پیاده که من آخری رو پیشنهاد می کنم
خلاصه که نترسید
------------------------------
دقیقا کارها به همین سادگی که دوست عزیزمون میفرمایند و اصلا نیازی به کمک هیچکس نیست حتی اگه انگلیسیتون در حد خود ترکها هم ضعیف باشه .
اما در مورد ترنسفر فرودگاهی من تجربه خودم رو میگم من ترنسفر نگرفتم که برای خودم و همسرم رفت و برگشت میشد 40 دلار تقریبی 140000 تومان.
رسیدیم فرودگاه با دو تا کیفو کوله پشتی و دو تا چمدون بزرگ ego 442 رو پیدا کردیم و سوار شدیم همون ابتدا 11 لیر پرداخت کردیم رسیدیم تو شهر یکی از دوستان ایرانی گفتند اینجا کیزیلای ما هم با خستگی و شک و نگرانی که ایا درسته یا خیر با اون همه بار وسط خیابان پیاده شدیم.(تصور کنید تو خیابان ولیعصر سوار اتوبوس شدید اونم جمعه عصر با اون جمعیت با چمدون و کیف یهو میدان ولیعصر پیاده بشید)دیدم اصلا شدنی نیست پیاده راه بیفتیم سمت هتل یه تاکسی گرفتیم 8 لیر دادیم اونم الکی یه راه 5 دقیقه ای رو چرخید تو ترافیک 15 دقیقه بعد رسیدیم اونم پرسون پرسون.خلاصه برگشت هم چون نمیدونستم اتوبوسهای فرودگاه کجا ایستگاه دارن و چقدر زمان میبره برسن دنبال تاکسی گشتم اونم یه جا گفت 80 لیر تا فرودگاه یکی هم با چک و چونه گفت 70 لیر خلاصه از یه اژانس ایرانی ترنسفر گرفتم یه ون مشکی اومد که چند تا مسافر دیگه هم داشت 30 دلار 2 نفرمون رو گرفت.در کل رفت و برگشت 141000 تومان کرایه دادیم اونم با گرفتاری که اگه ترنسفر میگرفتیم میشد 140000 تومان .
پیشنها من اینه که دوستانی که خانواده دارن قید صرفه جویی تو این یه قلم رو بزنید که به دردسرش نمی ارزه آخرش هم براتون گرونتر تموم میشه .
شاید برای مجردها اونم اگه به انکارا اشنایی داشته باشن و چمدان و بار همراهشون نباشه اتوبوس اونم هم رفت هم برگشت مناسب باشه.

سلام بر همه
(( البته فقط نظر شخصی و قضاوت با اونهایی که رفتند.))

من و خانواده (4 نفر) قبل از عید 10 مارچ آنکارا بودیم.Big GrinWink
اصلا اینجوری که مرقوم فرمودید سخت نیست واصلا جای هیچ استرس و اضطراب و .... نیست .خیلی خیییییییییییییییییییییییییییلی آسونتر از این حرفهاست. انگلیسی من در حد دیس ایز ا ویندو هست و ترکی هم بلد نیستم ولی به لطف خدا و راهنمایی های همین دوستان در مهاجر سرای ((گرانقدر )) و به سلامتی همه عزیزان کار ها به نحو احسن انجام شد و از همه مهمتر ارزان و با صرفه (دوستان اگر خواستند عرض می کنم خصوصی)WinkCool
آخه من عاشق سبزی هستم و برای هر 1 کیش 100 تا نقشه و برنامهWinkTongueTongue

در خدمتم بر حسب وظیفه
(دیگران گفتند و ما عمل کردیم ما میگوییم و دیگران عمل کنند)Big GrinCool
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، amir82 ، farmiz ، Given ، mrr777 ، payam62 ، lilistar ، mhb161 ، t_arian_n

پیام‌های این موضوع
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط milad_aae - 2013-04-27 ساعت 23:54
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان