کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-01 ساعت 08:49)naarestan نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 00:04)roeentan نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 19:43)naarestan نوشته:  سپاسگزارم
بله، میدونم که نمیذارن بیاد داخل ولی گویا بیرون سفارت صندلی و این‌ها هست و میتونه بشینه و کتاب بخونه و چون هوا اون موقع دیگه سرد نیست، مشکلی نیست. چون واقعا تنهایی میترسم تا ابوظبی برم. ترس بیخودیه ها!!! ولی ترجیح میدم اونجا تنها نباشم.
ممنونم، خب خداروشکر، خیالم راحت شد Smile
از شماره‌ی اقای علی هم مرسی Smile
نه تنها سرد نیست بلکه خیلی هم گرمه. اون هم از نوع طاقت فرسا و غیر قابل تحملش. به نظر من مادرتون رو اینجوری به زحمت نندازین.

ای بابا Sad جدی می‌فرماییــــد؟ من فکر میکردم صندلی و سایه‌بون و این‌ها داره اونجا! البته بازم نمیشه هوای گرم و شرجی اونجا رو انکار کرد!
آخه بدبختی، یکی هم پیدا نمیشه روز من مصاحبه داشته باشه که بشه با اون آدم رفت مثلا!

درهرصورت، هرچی خیره. ببینیم چی میشه. ممنون از راهنمایی مفیدتون دوستان Smile
خوب شما كه تنهائيد و اشاره هم كرديد كه كمي مي ترسيد تنهائي بريد، خوب چرا يكباره به ابوظبي تشريف نمي بريد؟

چون در پست هاي قبلي عرض كرده بودم كه اگر از هر كدام از مراكز پزشكي ابوظبي خبري بگيرم به شما هم اعلام ميكنم، جهت استحضار عزيزان امروز از nmc ابوظبي جواب دادن و گفتن 375 درهم هست هزينه آزمايش ها و از شنبه تا پنجشنبه هم هستن و دو روز كاري طول ميكشه پروسه پزشكي يعني از مراجعه تا دادن جوابSmile
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، lilac ، efah ، saeid-ss

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط mehdi110 - 2013-05-01 ساعت 11:07

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان