(2013-05-07 ساعت 01:11)usa lover نوشته: دوستان میشه یک وقتی بزارن
وهتلی رو که رزرو می کنن اینجا بنویسن و بگن که با چه فیمتی گرفتن و برای چند روز ؟
چون فیمت بلیط و ویزا که مشخصه فقط هتله که تفاوت می کنه
این کار پیدا کردن هتل رو برای کسانیکه بعد از شما میان خیلی راحت تره می کنه و میتونن بهترین اتنخاب رو با بهترین قیمت داشته باشن
بدرستی که چنین است .
آنچنانکه دوستان دیگر نیز گفتند انتخابها شخصی و بسته به شرایط است ، پس بدون آنکه توصیه کنم انتخاب خودمان و دلایلش رو در ادامه مینویسم :
باز هم همانگونه که دوستان دیگر پیشنهاد داده اند ، از سایت booking.com برای جستجو استفاده کردم و با فرمول شخصی چندشب اقامت در دبی و یک شب پیش از مصاحبه در ابوظبی شروع کردم . برای دبی ابتدا بدون انتخاب ناحیه خاصی از دبی (دیره ، بر دبی و ... ) وتنها با تعیین محدوده زمانی و تعداد نفرات و مرتب کردن نتایج برپایه قیمت از پایین به بالا ، اولین هتل با شبی 150 درهم توجهم رو جلب کرد Premier Inn Dubai Investments Park و در موردش بررسی کردم :
هتل سه ستاره از مجموعه هتلهای زنجیره ای انگلیسی Premier Inn ( که در امارات چندین هتل دارد و سال 2011 بعنوان بهترین هتلهای زنجیره ای در انگلستان جوایزی رو از British Travel Awards گرفته ) در منطقه Investments Park دبی ، در مسیر ابوظبی و نزدیک به جبل علی و ساحل جمیرا ، امتیاز 9/7 از 10 بر پایه 789 گزارش ( review ) را گرفته و به همین سبب در گروه Good قرار دارد . با اینکه ایستگاه مترو و یا جاذبه های توریستی در محدوده دسترسی پیاده قرار ندارند ولی دارای free shuttle service به ساحل جمیرا ، ایستگاه مترو ابن بطوطه و دو مرکز خرید دیگر است که اگر کسی خواست میتوانم جدول زمانبندی آنرا برایش ایمیل کنم .
سیاستهای قیمت گذاری Premier Inn انتخابهایی را در جلو شما میگذارد تا بسته به نیازهای خود یکی را برگزینید .
نرخ عادی اتاق دونفره در آن بازه زمانی ، شبی 275 درهم است ( که از 17 می تخفیف خورده ) و 150 درهم برای انتخاب Non-refundable میباشد و در این حالت شما تاریخ رو نمیتوانید تغییر دهید ، جالب اینجاست که شما میتوانید با همین نرخ یک اتاق خانوادگی Family Room 2 Adults + 2 Children بگیرید که 24 متر مربع و دارای 1 Single, 1 Sofa bed, 1 Large double است ، نکته منفی آنست که این نرخ بدون صبحانه میباشد و برای صبحانه و در صورتیکه دو فرزند زیر 16 سال داشته باشید میتوانید یک صبحانه کامل برای یکی از والدین و دو فرزند به بهای 55 درهم و یا صبحاته برای یک نفر 35 درهم بخرید .
(2013-05-07 ساعت 02:36)a.jahangiri نوشته: سلام
ببخشید دیر خبر دادم
من هتل dubai palm رو برای 4 شب و 5 روز با صبحانه و نهار ترنسفر ویزا و پرواز ماهان قابله تغییر برای دو نفر گرفتم 2540000 تومن. هتلش 3 ستاره ی خیلی خوبه
نرخی که booking.com برای dubai palm میدهد شبی 720 درهم اتاق دونفره با صبحانه و امتیاز آن 8/4 بر پایه 44 گزارش review است .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست