2013-05-08 ساعت 16:06
(2013-05-08 ساعت 11:13)مهسا خانوم نوشته: سلام دوستان . من یه چند تایی سوال داشتم راجع به ویزای توریستی . من دانشجو هستم و 8 ساله که ازدواج کردم و بچه ندارم می خوام به یاری خدا برای فروردین یا اسفند برای ویزای توریستی با مادرم اقدام کنم تو 5 ساله اخیر هم مسافرت داشتم ولی همش توی اسیا بوده و شینگن ندارم شوهرم هم می تونه گردش حسابه خودش رو به حساب من انتقال بده و سند ملکی هم هم من و هم مادرم داریم می خواستم بدونم با این شرایط امیدی برای ویزای توریستی هست؟ و سوال بعدی در صورتی که به امید خدا پذیرفته تو مصاحبه اوکی باشه چقدر طول می کشه که بتونیم بریم آمریکا چون من دانشجو هستم و اون ترم ترمه اخرمه و می خوام ببینم مثلا اگر تو فروردین برای مصاحبه بریم می تونم تا تیر که امتحاناتم تموم بشه صبر کنم و بعد برم ؟ یا اینکه باید دیر تر برم یا اون ترم رو مرخصی بگیرم که بعد از برگشت برم ؟ ممنونمبه چند تا کشور سفر داشتيد ؟ کجاها بوده ؟ بدون همسرتون ميخواهيد سفر کنيد ؟ بستگی به نظر افيسر داره که چقدر مدت زمان صدور ويزاتون طول بکشه . احتمال داره همون 3-2 روز اول ويزاتون آماده بشه . ممکنم هست بهتون کلير بخوره و از 2 هفته تا 1 سال طول بکشه مراحل صدور ويزاتون ولی معمولاً کيس هايی که شرايطشون مثل شماست همون روز يا 2 هفته بعد جواب ميگيرن