کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-05 ساعت 02:00)bayat_r نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 01:20)الهه سابق نوشته:  بیات عزیز چقدر ازتون گرفتن؟ یعنی اینا همون 5شنبه ویزای شما رو صادر کردن بعد 1 شنبه این خانوم احتمالا رفته ابوظبی و از اونجا دستی تحویل گرفته.

ببینید اینا پنجشنبه ویزا رو صادر کردند چون عصری تو سایتشون زدند ISSUED و یکشنبه صبح به پست ابوظبی تحویل دادند که قانوناً پست ابوظبی باید به پست مرکزی دبی و از اونجا به پست مورد نظر CSCباید تحویل داده میشد که این کار تا سه شنبه شب طول میکشیده و من دیدم که بهتر از علاف شدنه و با هماهنگی با خانم ملیکا و پرداخت350 درهم توسط ایشون ظهر یکشنبه بدون اینکه مسافر داشته باشند به ابوظبی رفتند و از پست مرکزی ابوظبی بوسیله آشنایی که دارند (البته من کپی پاسپورتها رو امضا کردم و برگه CSC) پاسها رو تحویل گرفتند و عصر یکشنبه ساعت 17:49 بنده پاس ها رو با ویزا و مدارک مدیکال تحویل گرفتم.
خب اگر کسی بخواد سه شب پول هتل بده شبی 300 درهم یقیناً این راه مقرون به صرفه است

سلام
ما سه نفر هستیم و برنده اصلی همسرم هست که خدمت سربازی را در ارتش گذرانده و احتمال زیاد به این دلیل کلیرنس میخوریم Sad روز چهارشنبه مصاحبه داریم. اگر 1% به ما ویزای یک ضرب بدن فکر میکنین پنج شنبه دستمون برسه؟؟ میخوام بلیط بگیرم نمیدونم چی کار کنم؟؟؟
کیس نامبر***8 /مصاجبه: نیمه دوم جونWink /سه نفز/ابوظبی/ مقصد:سیاتل/کلیرنس/
تشکر کنندگان: saeid-ss

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط feri efa - 2013-05-08 ساعت 16:14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان