(2010-01-11 ساعت 05:42)Hojjat نوشته: من تمام سفرهام با ای-تیکت بوده در این چند وقت اخیر. به طور کلی هم از دو حالت زیر خارج نبوده:
بعد از ثبت اطلاعات و پرداخت پول، بلیط الکترونیکی (e-Ticket) صادر میشه که یه شماره مهم روشه (reservation code). شما ۲۴ ساعت قبل از پرواز در سایت هواپیمایی مورد نظر online check-in میکنید (با وارد کردن reservation code در قسمت مورد نظر در سایت و طی کردن چند مرحله مثل انتخاب صندلی و غیره) و:
حالت اول) برای شما boarding pass صادر میشه (کارت پرواز) که شماره صندلی و اطلاعات دیگه توش هست
حالت دوم) برای شما boarding pass صادر نمیشه و فقط check-in تایید میشه
در هر دو حالت آخرین مدرکی که دارید (خواه e-Ticket باشه و خواه boarding pass الکترونیکی) رو پرینت میکنید و میبرید فرودگاه. دم counter هواپیمایی مورد نظر که رسیدید اون مدرک رو با پاسپورت میدید که مقایسه میکنن (گاهی مدارک دیگه مثل گرین کارت رو هم میخوان) و بعد کارت پرواز اصلی رو بهتون میدن که شکل استانداردی داره و مال همه پروازها و همه فرودگاههای بینالمللی دنیا همون شکلیه.
همون طور که دوست دیگهای گفتن، کنترل صحت اطلاعات شخصی شما فقط یک بار و اون هم توی فرودگاه و دم counter انجام میشه. همین.
پ.ن: یک مرحله دیگه هم هست که ثبت کردن مایلج هست که بحث جدایی هست و اختیاری هم هست.
پ.ن۲: نمیدونم که ایران ایر چقدر با این چیزا که گفتم سازگاره.
حجت جان این جزء چیزایی بود که اگه نمیگفتی، عمرا خودم متوجه نمشدم که برم دنبالش.
بنظر شما بهترین صندلی هایی که توی هواپیما میشه انتخاب کرد، به ترتیب کدوماست؟ دوتا عکس صندلی های هواپیما رو گذاشتم اگه لطف کنی از روی اینا توضیح بدی بهتره
راهنمای خرید چمدان
10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیر
ec.09
هزینه:3.800$-یکنفر
We The People