(2013-05-10 ساعت 23:22)rrrraaaazzzz نوشته:(2013-05-10 ساعت 23:09)yalda91 نوشته:(2013-05-10 ساعت 22:51)arian307 نوشته: يلدا جون.... خواهر گلم... به جان خودم كليرت در راهه.. من كه فكر ميكنم تو همين اپديت اينسري كلير ميشي.... نبينم دوباره گريه كني خواهرم .... انا قراره واست بابا كرم برقصه منم دد متال ميزنم يه خورده هد بنگ بزني همه ي اين خاطرات بد از كلت بپره
آرین جان ،آنا جونم مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکککککککککککککککککککککک
هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلاخره تمام شد.خودتونو برای زندگی آماده کنید که تازه اول راهیت .ان شاءالله راهتون باز باشه ودیگه تو زندگی ناراحتی وسختی نبینید که سختیهاتونو تو این پروسه کشیدید از این به بعد همش اتفاقهای خوب براتون بیوفته .برایم دعا کنید بچه ها من طاقت بیش از 3 ماهو ندارم به خدا.
مونا جونم مرسی دوستم که برام دعا می کنی .آره به خدا منم اینقدر تو این پروسه نذر کردم که نگو .عزیزم همه چی رو کامل ببر که چک نخوری .
سیسیلی جون فکر کنم بشه .کیس نامبرتو می زنی جواب می ده؟
یلدا جون به زودی خبرای خوش خودتو تو تاپیک می بینیم!!!!!!!!!!
خدا از دهنت بشنو .امیدوارم بزودی بیام بهتون خبر خوش بدم .بچه ها بیاد برای هم انرژی مثبت بفرسیتم که اول دینا جون یک ضرب ویزا بگیره ،منو همسر کاملیا جون زود کلیر بشیم ،مونا جونو سیمی جون ویزای یک ضرب بگیرن،ارکیده جون نامه مصاحبش بیاد .وبقیه بچه ها پروندشون زودی جلو بره .
انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدا دل همو رو تو این تاپیک خوشحال بفرما .آمین

خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین