2013-05-11 ساعت 11:27
(2013-05-06 ساعت 22:45)Shezem نوشته:این طور که من متوجه شدم منطقه اورنج کانتی جای خوبی برای زندگی هست. میشه بگید کدوم قسمت اورنج کانتی بهتره و رنج اجاره برای دو یا 3 خواب چه قدره؟ من یکی دو تا هتل تو منطقه south tustin و kattela بوک کردم که اگه بعد اقامت در هتل ببینم این منطقه خوبه همونجا یه آپارتمان اجاره کنم. چه قدر فاصله هست از اورنج تا لس آنجلس؟(2013-05-06 ساعت 20:33)Saiban نوشته:(2013-05-06 ساعت 10:54)StarIR نوشته: دوستانی که اوایل تابستون و برای اولین بار به خاک یو اس وارد می شن و قصد زندگی در ایالت کالیفرنیا را دارند میشه بگید کدون منطقه رو برای زندگی انتخاب می کنید؟ و ضمنا برای بدو ورود کدوم هتل ها رو رزرو کردید؟ من اینقدر این روزا مشغول بررسی نواحی مختلف کالیفرنیا برای زندگی بودم و به قدری اطلاعات ضد و نقیض خوندم که به کل گیج شدم. هر کی هر نظری داره که فکر می کنه موثره اینجا مطرح کنه لطفا.
ممنون
ما هم اول تابستون میریم . بلیط لوس آنجلس داریم اما هنوز نتونستیم تصمیمی برای محل زندگیمون بگیریم !!!
دوستان، این که شما بخواهید کجا زندگی کنید کاملا بستگی به پسند خودتان دارد و روحیات و اخلاق خودتان. من خودم هم کاملا تصادفی به کالیفرنیا آمدم، زیرا کسی را در آمریکا نداشتم و یک آشنایی محبت کرده و پیشنهاد داد که میتوانم پیشش بروم، و پس از آمدنم، از آب و هوای کالیفرنیا خیلی خوشم آمد و الآن در اورنج کانتی زندگی میکنم.
کسانی هم هستند که از گرمای اینجا فراری هستند و دل خوشی از اینجا ندارند، و یا گرانی خانه در اینجا، و باز، کسان دیگری هم هستند که از بعضی هموطنان فیس و افادهای خوششان نمیآید! ( که بیشترشان هم در همین لس آنجلس و ارواین ساکن هستند) البته خدایی نکرده به هممیهنانم برنخورد، اما خب همهجور آدم همهجا پیدا میشود همچنین در کالیفرنیا، خلاصه کنم که نمیشود نسخه پیچید و نتیجه گرفت که چون فلانی در اورنج کانتی یا ارواین رفته و راضی هم هست، حتما جای خوبیه! شاید اینجا پسند شما نباشد.
و شاید بهتر باشد که تا پیش از خانه گرفتن، یک سفر به کالیفرنیا داشته باشید و از نزدیک شرایط و مشخصات اینجا را ببینید و برپایه پسند خودتان بخواهید که کجا زندگی کنید.
از خودم اگر بگویم، من از زندگی در اورنج کانتی بسیار راضی هستم، در این یک سال با ۲ نفر ایرانی هم آشنا شدم که خیلی فیس و افادهای بودند و دوستیام را با ایشان ادامه ندادم، اما دوستان ایرانی دیگری هم پیدا کردم که مثل خودم خاکی هستند!