کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-11 ساعت 20:08)vistac نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 19:35)aghaghia نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 19:29)vistac نوشته:  سلام
وقتی فرم رو در آکروبات ریدر پر کردیم چرا نمیشه ذخیرش کرد؟ باید چیکار کنم؟

دوستان لطف کنید یکم وقت بذارین تاپیک ها رو بخونین این سوال رو من شخصا چندین بار جواب دادم حالا چه برسه به دوستان دیگه، البته روی حرفم با همه است از جمله خودم نه فقط شما.
برنامه ای مثل Do pdf رو دانلود و نصب کنید. بعد که اطلاعاتتون رو کامل وارد کردید و چک کردید و مطمئن شدید، گزینه پرینت رو در اکروبات ریدر انتخاب کنید، برنامه Do pdfبراتون یه فایل pdf جدید میسازه که اطلاعاتتون رو ذخیره کرده.

آقا کارت درسته

توی فرم 122 شماره 3 اگه آدرس ایمیل تغییر کرده آدرس ایمیل بنویسیم یا همون آدرس ایمیل که از اول دادیم بنویسیم؟
فرم رو با حروف بزرگ پر کنیم یا کوچک؟

آدرس میل جدید رو بنویسید مانعی نداره، در هر ایمیلی که میدین با هر ادرسی کیس نامبر، اسم و فامیل و سال تولدتون رو ذکر کنید.
2. با حروف بزرگ بهتره، مگه این که جا نشه.
3.بله همه رو N/A بزنید
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط aghaghia - 2013-05-11 ساعت 20:21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان