2013-05-14 ساعت 00:17
(2013-05-13 ساعت 22:07)SOROUSHSOFT نوشته:(2013-05-13 ساعت 20:45)asal1907 نوشته: من دارم لپ تاپم رو میبرم یه نفر منو خیلی ترسونده میگه برسی تو فرودگاه یو اس لپ تاپ رو روشن میکنن اگه ویندوزش اوریجینال نباشه فرمتش میکنن... صحت داره این چیزا که میگن؟
دوست عزیز خیالت راحت باشه از این خبر ها نیست و به لب تاپ هیچ کس کاری ندارند. تازه من که اومدم ویندوز لب تابم 7 بود اومدم اینجا دیدم همه جا ویندوز 8 دارن استفاده میکنن رفتم سی دی شو بخرم دیدم 200 دلاره بی خیال شدم رفتم خونه به روش ایران از اینترنت آخرین ورژنشو دانلود کردم و تو یکی از همین سایتهای ایرانی کرکشو هم پیدا کردم الان 2 ماهه دارم ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره تازه آپدیت هم میشه![]()
در مورد آنتی ویروس هم رفتم نورتون بگیرم 80 دلار قیمتش بود. از اینترنت دانلود کردم (از خود سایت نورتون) 30 روز تریال ورژن بهم داد بعد رفتم از سایت های ایرانی که لایسنس اورجینال میفروشن یه لایسنس یکساله خریدم به مبلغ 25000 تومان از طریق اینترنت با کارت نقدی پاسارگادلایسنس رو وارد کردم 460 روز بهم داد
و نورتون هم برام ایمیل زد و تشکر بابت خرید ازشون
و به همین راحتی نورتونم هم اورجینال شد با 25000 تومان یا تقریبا 7 دلار در صورتیکه اگر میخواستم از آمریکا بخرم باید 80 دلار پول میدادم
خوب چرا از microsoft security essentials استفاده نمیکنی که هم مجانیه و هم اورجینال ویندوز هم هستش! میتونید از سایت خود مایکروسافت دانلود کنید.خیلی هم سبکه و آپدیت هم میشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل
یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا