کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

بیشتر برای قسمت هایی که تایپ نمیشن و مخصوص عدد هستن نگرانم و نمیدونم چه کنم؟چون نمیخام از نرم افزار ها استفاده کنم
تشکر کنندگان: vistac ، KIMIA2005

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط elvira - 2013-05-14 ساعت 09:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: