کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام به همه دوستان ببخشید این مطلب اینجا میزارم دیدم این فروم شلوغتر اینجا هم این مطلب و گذاشتم من تازه با گروه شما آشنا شدم چون تازه هفته پیش فهمیدم تو سال ۲۰۱۳ لاتاری قبول شدم،اون موقع من Confirmation Number گم کرده بودم و امسال وقتی‌ می‌خواستم برای سال ۲۰۱۴ چک کنم فهمیدم که گزینه‌ای هست که می‌شه اون شماره را پیدا کرد ودیدم که قبول شدم حال فرم ها دیروز پست کردم و فردا می‌رسه دستشون،سوال اصلیم مربوط به سربازی ولی‌ اول باید بگم که من از سال ۲۰۱۰ تو آلمان زندگی‌ می‌کنم و زمانی که دانشجو بودم از ایران خارج شدم و بعد از ۲،۳ ماه تو آلمان به عنوان پناهنده سیاسی قبول شدم و الان Travel Document Passport دارم،و اینجوری که نامه قبولیم زده احتمالا باید برم فرانکفورت برای مصاحبه.من تو قسمت سوالی که در مورد سربازی بود NO انتخاب کردم حالا سوال من اینه حالا چجوری من اینو توضیح بدم به آفیسر یا اصلا میپرسه وقتی‌ ببین من اصلا پاس ایرانی ندارم؟ یا کلا الان توی فال من پروندم چجوری پیش میره،و با اینکه من فقط ۴ ماه نیم تا پایان سپتامبر وقت دارم می‌تونم امیدوار باشم که بتونم گرین کارت بگیرم،درضمن می‌خواستم بگم که من الان اینجا دانشجوم و اقامت دائم آلمان دارم، شماره کیس من هم اینه 2013AS00009*** که الان سایت دیدم کارنت شده تازه برای جولای .ممنون میشم از دوستان اگر بتونین منو راهمنمایی کنید ،مرسی‌
تشکر کنندگان: گل نهال ، oghs ، farshadsh ، tajhizgaran ، shani89 ، parastoo500 ، soruosh

پیام‌های این موضوع

کاربران در حال بازدید این موضوع: