2013-05-18 ساعت 14:20
(2013-05-18 ساعت 13:34)bikhab نوشته:عزیزم شما که تجربه نداری ، راهنمایی نکن یا لااقل با احتیاط راهنمایی بکن(2013-05-18 ساعت 11:09)Szsanazsz نوشته:درود(2013-05-18 ساعت 10:29)hutsa83 نوشته: سلام دوستانبه نظر من بريد ايروان خيلي هم بهتر از آنكارا هست.فقط با سفارت ايروان نامه نگاري كنيد كه مطمئن شيد اونجاست.
من از كارنتي هاي جديد هستم. ماه قبل هم ايميل زدم و هم تلفني صحبت كردم كه مي خوام سفارتم آنكارا باشه و به ايروان منتقل نشه. اونها هم گفتن كه باشه طبق خواسته شما آنكارا هست.اما الان كه نامه دومم آمده سفارت را زده ايروان.
چه كار ميشه كرد؟
الان ميشه دوباره اقدام كنم به ايميل و تلفن؟ دير نيست؟ پرونده هاي گم و گور نميشه؟
شما تصميم خودتون چيه ؟ آنكارا و ايروان هيچ فرقي با هم نداره همشون خوب هستند. شما حتي با تماس با سفارت آمريكا در آنكارا ميتونيد فارسي هم صحبت كنيد پرونده ها اونجا گم نميشه چون همشون آنلان با هم در ارتباط هستند.
ایروان و ابوظبی خیلی بهتر از آنکارا هست.
از هر نظر ، به حرف ساناز عزیز گوش بدید .
صحبت فارسی با سفارت انکارا هیچ مزینی نیست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.