2013-05-20 ساعت 13:03
(2013-05-20 ساعت 02:25)abdolreza نوشته:(2013-05-19 ساعت 12:11)سیامک ع نوشته: دوستان عزیز سلام
لطفا" کسی راهنمایی ام کنه . من تا چند روز دیگه برای مصاحبه گرین کارت مادرم به ابوظبی میریم فقط می خواستم بدونم اگر fbi check به مادرم به لحاظ سن بالای 70 سال بخورد اونوقت پاکت زرد و مهر ویزا را خودشون به آدرس هتل میفرستند ؟ و یا ما خودمان بایستی بعد از 3 روز به پست و یا مرکزی مراجعه کنیم یا بگیریم ؟ خواهش می کنم از دوستان اگر می دونید و مطمئن هستید به من بگید چون من هتل در دوبی را فقط تا روز مصاحبه گرفتم و خواستم ببینم وضعیت مادرم بعد از مصاحبه به کدام طرف میره که بعد در خود دوبی هتل بگیرم . ممنون منتظرم
۱- اگر FBI CHECKING بخورید معلوم نیست کی به شما ویزا بدهند ( مادر شما )
۲- اگر در روز مصاحبه به شما ویزا بدند در ابوظبی ۳-۴ روز کاری طول میکشه تا بسته زرد را برایتان بفرستند ، در ترکیه نوشته ۱۰ روز ، شما حتما برای تغییر مدت اقامتتان اقدام کنید ،
۳- در ترکیه باید قبل از مصاحبه به سایت برید و خودتان ثبت نام کنید و یک آدرس اداره پست را در نزدیکی محل اقامتتان انتخاب کنید ، در مورد ابوظبی نمیدونم .
با تشکر از جوابی که دادید منظور منم همین بود که اگر بک گراند چک نخورد اونوقت پاکت زرد را تو هتل میدهند یا تو پست ؟
لطفا" اگر کسی در مورد نام نویسی در پست ابوظبی خبری داره به من بگه . ممنون
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009