درود و عرض ادب و احترام خدمت تمامی مهاجر سرایی های عزیز
دوستان من برای دوبی می خواستم وقت پزشکی بگیرم.به کی ایمیل بزنم و چی بنویسم؟اصلا برای دوبی نیازی هست یا نه؟
ما وقت سفارتمون 3 شنبه هست.یکشنبه اونجا باشم خوب هست؟؟
همون دکتر شوکلا
دوستان من برای دوبی می خواستم وقت پزشکی بگیرم.به کی ایمیل بزنم و چی بنویسم؟اصلا برای دوبی نیازی هست یا نه؟
ما وقت سفارتمون 3 شنبه هست.یکشنبه اونجا باشم خوب هست؟؟
(2013-05-06 ساعت 01:49)bayat_r نوشته:این ایمیل NMC رو به من میدین(2013-05-06 ساعت 01:44)shiraz mamali نوشته:(2013-05-06 ساعت 01:39)bayat_r نوشته:ببخشیدnmc منظورم بود.بیات جون کافیه؟یعنی چیزی اضافه نمیخوات بپردازم؟من 1شنبه میرم مدیکال ولی مصاحبه 3شنبه هست.این فرجه کافیه؟(2013-05-06 ساعت 01:12)shiraz mamali نوشته: سلام به همهٔ شما عزیزان.سالی داشتم،ممنون میشم جواب بدین.
اگه کسی سهشنبه مصاحبه داشته باشه و،یکشنبه بره واسه مدیکال اونم ابوظبی به وقتش جوابشو میگیره؟یعنی دیگه نمیخوات هزینه بده بابت اینکه زودتر جواب مدیکال رو بگیره؟
من بهشون ایمیل زدم و وقت گرفتم ولی توی جوابی که بهم دادن گفتن که ۲روز کاری طول میکش که جواب بدن.به نظرتون دوباره میل بزنم و وقت عوض کنم یا خودم همینطوری یک روز زودتر برم واسه مدیکال؟
البته اینم میدونم که واسه ابوظبی نیازی به وقت گرفتن از قبل نیست.ولی خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
چرا مدیکال میری ابوظبی؟
آره مدیکال 2 روز کافیه. اگر یکشنبه بری و برای عصری بخوای باید هزینه اضافی بدی
زیادهم هست .اگر عصر یکشنبه هم بری آماده میشه.نه هیچ پول اضافی نمیخواد بدی
همون دکتر شوکلا