2010-01-20 ساعت 03:18
(2010-01-19 ساعت 23:56)rasarasa نوشته: شیما جان در تایید گفتۀ شما عرض میکنم که من خودم شخصا زندگی در اروپا را ترجیح میدهم،وقتی کسی در یک کشور بی قانون بزرگ شده و هرج و مرج و نا عدالتی طوری او را به ستوه اورده که مجبور به فرار از وطن می شود،هجرتگاه هر چه منظبطتر و قانونمدار تر باشد لذتبخشتر ست.rasarasaگرامي اتفاقا وقتي از ايران به اروپا مهاجرت ميكني مثل اين است كه بعد از خوردن يه چاي داغ يه ليوان يخ در بهشت بخوري
من قوانین سفت و سخت اروپا و اجرای دقیقش که مو لای درزش نمی رود و فرد را ملزم به رعایت دیسیپلین خاصی میکند ،خیلی بیشتر از از راحت بودن امریکاییها میپسندم، که ممکن است با زیرپوش و عرقگیر و دمپایی هر جایی بروند و نظارت دقیق بر اجرای قوانینشان به علت بزرگی کشور ،در حد اروپا مقدور نیست .
در اروپا تاوان اشتباه اداری خیلی بزرگتر از اینجاست که همه چیز ممکن است با یک sorryحل شود،در نتیجه دقت عمل و مسئولیت پذیری در اروپا بالاترمیرود ،ضمانت قانونی بالاتر میرود .پس دغدغه و استرس ،از ارباب رجوع به کارمند منتقل میگردد.
من در آمریکا فهمیدم که بهتر است خیلی از رسمهای ایران مثل حساب کردن شخصی قیمتها و چک کردن فاکتورها را از یاد نبریم ،چون اینجا اشتباه کردن چیز بعیدی نیست و برای من در مدتِ کمِ اقامتم در آمریکا چند باری پیش آمده که متصدی در کارم اشتباهی کرده است .و تحمل دیدن این اشتباهات در اینجا -هر چند که به ندرت اتفاق بیفتد - خیلی برایم سختتر از وطن است.
بنابراين براي ما ايرانيها عادت كردن به آمريكا سهل تر است تا اروپاي منظم مثل ساعت سوئيسي
عوارض غربتش هم زودتر برطرف ميشه در حاليكه بسياري از دوستان مقيم اروپا پس از سالها هنوز درگير عوارض غربت هستند
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید