کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-23 ساعت 22:37)uranus88 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:29)hushmandco نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:20)uranus88 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:09)hushmandco نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 20:30)uranus88 نوشته:  سلام. kcc یه جوابی بهم داده که من درست سر درنیاوردم. دوستان اگه میشه راهنمایی کنید.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

به نظرتون چیکار کنم؟ دوباره بفرستم؟ با ایمیل؟
شما متن ایمیلی که زدی رو کپی کن اینجا ( البته اطلاعات شخصیتو پاک کن از توش) ببینیم چی نوشتی.
این ایمیل تیپ هستش. یعنی واسه یه دسته بزرگی از سوالات این جواب رو میفرستن.
متنی که فرستادی رو کپی کن اینجا.

TO WHOM IT MAY CONCERN

I have posted the forms, photographs and bar code sheet on 05/14/2013 by DHL. But unfortunately I think that I forgot to sign the forms and didn't write my signature. What should I do? Should I send the forms again? If yes, can I send them by e-mail?

I am looking forward to your kind reply.

Sincerely
آره متن ایمیلی که جوابتو دادن یعنی دوباره بفرست و اونها نمیتونن تغییری در فرمهای ارسالیت بدن. به محض رسیدن فرمهات توی پروندت میذارن.

با ایمیل بفرستم؟؟؟ انقد میترسم یچیزی جا بندازم که جرات نمیکنم بفرستم.
تو ایمیلمم خوبه بگم یبار با پست فرستادم. آره؟ میشه اگه زحمتی نیس یه نمونه متن برام بذاری؟؟؟

با ایمیل سریعتره کما اینکه با پست راحت تره.
یه نامه اولش میذاری و میگی :
یک بار مدارکم را در تاریخ --/---/--- فرستادم ولی فراموش کردم امضا کنم. این مدارک امضاء شده هستند. لطفا جایگزین مدارک اولیه نمایید.
لطفا من را از نتیجه مطلع فرمایید

با تشکر
اورانوس 88
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: uranus88 ، sonnnna ، KIMIA2005

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط hushmandco - 2013-05-23 ساعت 22:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان