کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-24 ساعت 01:55)hani.saray نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 01:45)hushmandco نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 01:23)Shabi2605 نوشته:  از دوستان پيشكسوت يه سوالي دارم
وقتي صفحات فرم ٢٣٠ را بعد از اسكن combine مي كنيم حجمش خياي زياد مي شه و وقتي مي خوام ايميل بزنم فايلش attach نمي شه لطفا بهم بگين چه كنم؟ الان حجم فايل 4M شده
با توجه به پایین بودن سرعت اینترنت و بسته بودن پروتکل های 443 شما به سختی امکان ارتباط با جیمیل و یاهو رو پیدا میکنین. برای همین اتچ کردن 4 مگ خیلی زمان میبره و ممکنه وسط کار قطع بشه و از نو مجبور بشین..
به هرحال اگر تونستین اتچ کنین در ساعتهای مختلف و طی روزهای آینده که هیچ. اگر نتونستین باید پست کنین.
یک راه دیگه هم داره.
یک سری ایمیل های داخلی راه اندازی شده که چون داخلی هستن سرعتشون خوبه. میتونین اونجا اکانت بسازین اینجارا کلیک کنید
بعد فایلهاتون رو اتچ میکنین و به آدرس جیمیل (یا یاهو) اصلی خودتون ایمیل میکنین. بعد از اکانت جیمیلتون (یا یاهو) فوروارد میکنین به کی سی سی.
فقط دقت کنین موقع فوروارد، موضوع و متن رو چک کنین و اطلاعات اضافی مربوط به عملیات فوروارد رو پاک کنین.
آقا حامد من مشکلم اینه که بیشتر از 25mb نمیتونم attach کنم و وقتی حجم فایلها رو میارم پایین کیفیت کم میشه و یک مقدار فرمها ناخوانا میشه بخاطر این مشکل میخوام پست کنم اگه میشه راهنماییم کنید
هانی جان.این که گفتی کیفیتشون رو کم کردی یک لحظه شک کردم نکنه فرمهاتو داری به صورت jpg میفرستی؟
باید پی دی اف باشن تا کیفیتشون حفظ بمونه .
ضمن اینکه اگر موقع پی دی اف کردن هم کیفیت تنظیمات "پی دی اف پرینتر" ات روخیلی کم کنی و ناخوانا بشن کارت به مشکل میخوره و فرمهات ریجکت میشن.
بعید میدونم فایلهات از 25 مگ بیشتر بشن.
فرمهای من و پسرم و همسرم مجموعا 5 مگ شده بود. فایلهای دوستمون shabi2605 هم 4 مگ شده.
یه دور چک کن. یه جای کار می لنگه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Tomas

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط hushmandco - 2013-05-24 ساعت 10:03

کاربران در حال بازدید این موضوع: