کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام دوستان، خواهش میکنم اگر براتون ممکنه زودتر منو راهنمایی کنید و منو از بلاتکلیفی در بیارید تا هر چه زودتر فرمهامو ارسال کنم.
درجه ای سربازی من رزمدار یکم( استوار یکم ) بوده که دارالترجمه اونو 1ˢᵗ Corporal ترجمه کرده. چند روز پیش، یکی از بچه ها آدرس یه صفحه از ویکی پیدیا گذاشته بود که توش درجه ها رو ترجمه کرده بود که برا رزمدار یکم Command Sergeant Major نوشته بود. الان واقعا نمی دونم چکار کنم، بلاتکلیف موندم. به مترجم هم موضوع رو گفتم گفت که سایتهای ویکی پیدیا سایت های مرجع نیستن چون هر شخصی میتونه اطلاعات بهش اضافه یا کم کنه. ولی با این وجود هنوز میترسم فرمهارو بفرستم چون متوجه شدم اطلاعات قسمت سربازی ( مخصوصا من که سپاه بودم) خیلی حساسه.
خواهش میکنم راهنمایی کنید؟
از دوستای دیگه ( مخصوصا بچه های 2012 و 2013) اگر هم درجه من بودنو مدارکشونو ترجمه کردن و مشکلی نداشتن، خواهش میکنم که به مدارکشون نگاه کنند و ترجمه درست رو برا من بفرستند
از توجه تون سپاسگزارم
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط mahan L - 2013-05-25 ساعت 22:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان