کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-25 ساعت 16:47)niloosin نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 11:56)sejz نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 01:49)puya2000100 نوشته:  سلام دوستان
1-من دانشگاه ازاد درس خوندم برای نوشتن اسم دانشگاه باید حتما کلمه اسلامی رو هم بنویسم یعنی
Islamic Azad University رو کامل باید بنویسم این کلمه Islamic واسمون درد سر نمیشه مثلا فکر کنن حوزه بوده
2-دوستان در قسمت 6B حتما ادرس محل هایی رو که درس خوندیم رو هم باید بنویسیم چون در یه سطر و ادامه اسم دانشگاه جا نمیشه
3- فقط دبیرستان و دانشگاه کافیه یا باید راهنمایی و دبستان رو هم نوشت
4- برای راهنمایی و مدرکش و همچنین مدرک دبستان چی باید نوشت
5- من مدارک راهنمایی و دبستان رو ندارم ایا حتما لازمن یعنی روز مصاحبه از ما میخان یا نه
از راهنمایی شما متشکرم
1- سلام .. دوست عزیز اونها بهتر از ما دانشگاه ازاد رو میشناسن و با ذکر اسلامیش به فکر حوزه نمیوفتن Smile با توجه به اینکه توی مدرک اسلامی داره ودر ترجمه هم اورده میشه این واژه پس ذکر کنین.. من هم همین کارو کردم .. البته این موردارو در کل سخت نگیرین..
2- در ادامه اسم مدرسه فقط اسم شهر و کشور رو بیارین کفایت میکنه
3-تا دبستان ادامه بدین ضرری نداره .. Smile
4و5- راهنمایی و دبستان course:general و نام مدرک هم من elementary education cycle و راهنمایی هم secondary eduction cycle رو نوشتم.. در ضمن این مدارک از ما روز مصاحبه خواسته نمیشه.. دیپلم به بالارو و گاهی اخرین مدرک رو فقط خواستن.

بعد ببخشید من سال اول و دوم دبیرستان یه مدرسه بودم رشته ریاضی,تو قسمت degrees دقیقا چی واسش بنویسم؟؟سال سوم هم هنرستان رشته گرافیک یه مدرسه دیگه بودم!!واسه این دقیقا چی بنویسم؟؟
degrees پیش دانشگاهی رو چی بنویسیم؟؟همچنین واسه دانشگاه اگه کارشناسیه bachelor بنویسیم کافیه یا اسم رشته هم باید کنارش بنویسیم؟؟

اول و دوم مدرکش رو n/a بزنین سوم رو diploma پیش دانشگاهیم اگه رفتین pre-university .. لیسانسم اگه جا نشد همون bachelor کافیه.. اگرم شد که رشترم خواستین بنویسین
تشکر کنندگان: niloosin

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط sejz - 2013-05-25 ساعت 22:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان