2013-05-30 ساعت 13:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 13:46 توسط hushmandco.)
(2013-05-30 ساعت 13:32)naftoonbazoft1 نوشته: سلام ،من مدارکم رو پست کزدم حالا می خوام تایدیه بگریم که ایا فرم ها به دسشتون رسیده یا نه میشه لطف کنید یه نمونه فرم جهت گرفتن تایدیه رسیدن مدارک بذارین ممنون میشم
Case Number: 2013ASxxxx
Principal Applicant Name: xxxxxxxxxxxxxxx
Date of birth: xxxxxxxxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
To whom may concern
It has been more than xxx days that my documents became deliver to KCC by DHL post service . (Delivered on xxxxx) but did not receive any documents delivery confirmation yet.
Would you please confirm if you received my documents?
Sincerely yours;
xxxxxx
Principal Applicant Name: xxxxxxxxxxxxxxx
Date of birth: xxxxxxxxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
To whom may concern
It has been more than xxx days that my documents became deliver to KCC by DHL post service . (Delivered on xxxxx) but did not receive any documents delivery confirmation yet.
Would you please confirm if you received my documents?
Sincerely yours;
xxxxxx
(2013-05-30 ساعت 13:39)parisa_kh نوشته:خیر branch میشه شاخه نظامی ای که پدرتون خدمت کردن مثل ارتش، سپاه، ناجا، ژاندارمری و ...(2013-05-30 ساعت 13:14)hushmandco نوشته:(2013-05-30 ساعت 12:47)parisa_kh نوشته: سلام1- اگر به زبان دیگه ای هم میتونن صحبت کنن یا بنویسن مثل ترکی یا انگلیسی ذکر کنین اگر نه همون فارسی کافیه
من فرمها رو خیلی وقته که پر کردم ولی وقتی پستهای اینجا رو می خونم خیلی به شک می افتم! لطفا اگه میشه بمن کمک کنید.
برنده مادرم است و همراهش پدرم.
1) واسه language read or spoken ، چون زیر بخش تحصیلات ذکر شده بنظر خودم منظورش زبانهایی است که توی اون موسسات و دانشگاهها باهاش درس رو خوندید. (چون توی تمام فرمهای اپلیکیشن دانشگاه های آمریکا هم همینطور و بهمین ترتیب بلافاصله بعد از دانشگاهها همین سوال پرسیده می شه) که مادر و پدر من چون تمام تحصیلاتشون تو ایران بوده، زبان رو فارسی باید بنویسیم.
2) پدرم سربازیشو قبل انقلاب رفته بوده، که توی شرکت نفت کار کرده(چون مهندس بوده) و همون سربازی حساب میشده. تو کارت پایان خدمتش درجه ستوان دو وظیفه نوشته، رسته پیاده، و یک کد تخصصی (که نمیدونم چیه). من به این ترتیب براش پر کردم: branch : ground forces ( که البته هیچ جا ننوشته نیروی زمینی ) ،rank: second lieutenant ( نمیدونم بخاطر اون وظیفه باید بزنم mandatory second.... یا نه؟؟) و occupation رو نوشتم service in oil industry . اگه ممکنه نظر بدید که اینو چی کار کنم
3) عکس مادرم تو ثبت نام بی حجاب بود، ولی الان اصرار داشت که عکس با حجاب بگیره. عکس جدید کاملا منطبق با مشخصاتیه که تو سایت اصلی ذکر شده، با حجابش البته. من اینجا خوندم که عکس باید گوشها معلوم باشد، ولی عکس مامان اینجوری نیست. گوشها زبر روسریه. سفارت انتخابی (فعلا) ابوظبی است. میشه اگه کسی اطلاعات دقیق دارد بگه که ایا از عکس ایراد میگیرن؟ چون متاسفانه نتونستم تو سایت سفارت ابوظبی مشخصات عکس رو پیدا کنم.
ممنون از همگی
2- رسته پیاده میشه Infantry.
rank: second lieutenant
occupation هم درسته و روز مصاحبه افیسر میپرسه و پدرتون هم توضیح میده.
3- سفارت ابوظبی رو نمیدونم ولی سفارت آنکارا صریحا تو سایتش گفته که گوشها و پیشانی برای افراد با حجاب معلوم باشه در این لینک
می تونند صحبت کنند، ولی آیا جای گفتنش اینجاست؟
بله، رسته پیاده همین میشه،آیا باید جای BRANCH این رو بنویسم؟ میشه لطفا واضح توضیح بدید
بازم ممنون ازینکه وقت میذارید و جواب میدید
من فقط دوبله کردم کلمات رو.
اگر میتونن صحبت کنن بنویسین چون نوشته spoken OR read
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای