(2013-06-04 ساعت 22:15)Babaksafi نوشته:(2013-06-03 ساعت 23:37)Beowulf II نوشته: سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.
کیس نامبر به اسم خودم هستش. و می خوام با خانمم اقدام کنم.
1- Maiden Name - Other Name رو چی باید بزنم واسه هر دومون؟
2- تاریخ ها رو چطوری بزنم N/A؟
3- 31 رو باید Yes - No بزنم یا اسم همراهمو بدم؟
4- آیا همه جاهای خالی رو باید بزنیم N/A؟ مثلا بچه ها رو همه کادر رو با N/A پر کنم یا یک N/A کافیه؟
ممنون.
دوست عزیز نیازی به نرم افزار nitro نیست شما می توانید با نرم افزار adobe acrobat Pro تمام فرم رو ویرایش و ذخیره کنید وقتی با این برنامه فرم رو باز کردید وارد قسمت Tools شوید بعد Form و سپس edit بعد از اتمام کار save as با یک نام جدید ، حتی می توانید عکس و امضای خودتون رو وارد فرم کنید یعنی وارد قسمت Comment شوید بعد add stamp و سپس costum stamp و create costum stamp و در آخر هم فایل مورد نظر رو انتخاب کنید . اصلا جای نگرانی نیست لطفا فرمها رو با دقت پر کنید
1. اگر اسم دیگه ای داشتید و اسمتون رو عوض کردید که بنویسید اگر نه همون N/A بنویسید.
2. باید از همین برنامه ای که دوستمون گفتن استفاده کنید،
Forms--> add or eddit fileds--> right click on filed---> propertis--> format--> change Date to None
[align=right]
تمام این مراحل رو به ترتیب انجام بدین می تونین در قسمت تاریخ هم N/A رو بزنید.
3. اگر کسی رو در قسمت هایی که گفته دارید که بعدا بهتون ملحق میشه، منظور همراهانتون هست(مثلا اگر قراره خانمتون بعدا بیان) اسمشو بنویسید اگر همگی با هم میرید که N/A بزنید.
4. سعی کنید جایی رو خالی نزارید و هر جایی جوابی نداره N/A بزنید.
[align=right]
تمام این مراحل رو به ترتیب انجام بدین می تونین در قسمت تاریخ هم N/A رو بزنید.
3. اگر کسی رو در قسمت هایی که گفته دارید که بعدا بهتون ملحق میشه، منظور همراهانتون هست(مثلا اگر قراره خانمتون بعدا بیان) اسمشو بنویسید اگر همگی با هم میرید که N/A بزنید.
4. سعی کنید جایی رو خالی نزارید و هر جایی جوابی نداره N/A بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا