2013-06-09 ساعت 21:55
(2013-06-09 ساعت 10:44)smpf نوشته:(2013-06-09 ساعت 10:30)OXyGeNziX نوشته:(2013-06-07 ساعت 12:07)farnama نوشته: سلام دوستان
من احتمالا مصاحبم 5 ماه دیگست
به نظرتون از طریق زیارتی اقدام کنم واسه عراق و بعد پاس رو که گرفتم برم پولمو از تور پس بگیرم؟
می خوام پاسم دستم باشه نگران آماده شدنش نباشم
(2013-06-08 ساعت 21:03)OXyGeNziX نوشته: سلام دوستان مرسی از راهنماییهای خوبتون.
یک سوال داشتم و اون اینکه من دانشجو هستم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم ، هنوز پاسپورت ندارم و دقیقا نمیدونم از زمانی که اقدام کنم برای پاسپورت تا زمانی که به دستم برسد چقدر طول میکشد ، به نظر دوستان من چجوری باید برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم ؟ بگذارم تا زمان مصاحبه مشخص شود بعد یا اینکه... ؟ چیکار باید بکنم به نظر شما ؟
از طریق معافیت دانشجوی وقتی اقدام کنم چقدر طول میکشد تا پاسپورت به دست من برسد ؟
سفر زیارتی صرفاً جهت گرفتن هرچه سریعتر پاسپورت که یک ماه قبل از زمان مصاحبه به دردسر نیفتیم و با عجله بخوایم پاسپورت بگیریم.
علاوه بر سوال خودم سوال دوستمون، سوال من هم هست لطفا... ممنون
سام بادی هلپ پلیز
ازدانشگاه مجوز ميگيرين ميرين نظام وظيفه وبعد ازموافقت اونها و امضا و مهر و ...." ١٥تومن ميريزين به حسابشون بعد نامه اونارو به اضافه مدارك صدور گذرنامه ميبرين دفاتر صدور گذرنامه كه تا اينجا تقريبا دو روز طول ميكشه بعد كه مدارك تحويل دادين از يك هفته تا دوهفته پاستون مياد به آدرستون
مرسی دوست من
یعنی منظورتون اینه که بذارم زمانی که زمان مصاحبه مشخص شد اقدام کنم ؟
(میدونم جای سوال اینجا نیست اما ادامه بحث هست) برای گرفتن کارت زرد واکسیناسیون به مشکل نمیخورم ؟ تقریبا همهٔ وکسانها رو زدم و برای یاد آورها هم یک سر میزنم که چیزی از وکسانها واسهٔ ماه آخر نمونه ، اما خود کارت زرد و وارد کردن مورد داخل اون تا دیگه کاری داخل انستیتو پاستور نداشته باشم یک روز طول میکشه درسته ؟
پاسپورت زیارتی که الان میشه اقدام کرد به شکلی که دوستمون در بالا سوال کردن که پولشون رو پس بگیرن و نرن ، مشکل ساز میشه ؟
صلاح هست این کار که پاس زیارتی بگیرم ؟