(2013-06-22 ساعت 01:23)manila نوشته:(2013-06-21 ساعت 01:14)marsha نوشته:دوستم اینها مدارکیه که باید 15 روز قبل از مصاحبه ات به سفارت آمریکا در آنکارا بفرستی؛(یعنی حدودا 21 یا 22 روز قبل از مصاحبه به اداره پست دی اچ ال یا تی ان تی بدهی)(2013-06-21 ساعت 01:04)گل نهال نوشته:(2013-06-21 ساعت 01:00)marsha نوشته: میشه لطف کنید به من واضح بگید 15 روز قبل از مصاحبه دقیقا چه مدارکی رو باید به آنکارا پست کنم و با چه پستی؟ ( کپی و اصل بودنش رو هم بگید) یه دنیا ممنون میشمبه امضاي saeedv13 يا bayat_r نگاه كنيد و چك ليست مدارك آنكارا رو مشاهده كنيد
یه سوال دیگه ..وقتی میگن کپی از فلان مدرک منظور کپی برابر اصل هست که دفترخونه ها میدن یا یه کپی معمولی که خودمون با دستگاه فتوکپی میگیریم؟؟؟
چک لیستو نگاه کردم ولی مدارک روز مصاحبه رو نوشته بود. من مدارکی رو می خوام بدونم که 15 روز قبل باید پست کنیم!
- توجه کن تمام مدارکی که به فارسی نیستند باید ترجمه شوند.
1-کپی صفحه اول پاسپورت(+( کپی فارسی البته معمولا دارالترجمه ها کپی فارسی هر مدرکی که ترجمه میشه به ترجمه پیوست می کنند پس تمام مدارک ترجمه شده این کپی از مدرک فارسی را هم می خواهند)
2-کپی از "سی اس سی"
3-ترجمه از دیپلم و آخرین مدرک تحصیلی برنده اصلی .اگر دیپلم ندارد مدرکی که نشان بدهد در 5 سال اخیر شاغل بوده.
4-ترجمه کامل از صفحات شناسنامه
5-ترجمه کارت ملی
6-ترجمه سند ازدواج،طلاق،یا مرگ همسر (سند ازدواج برای هر دو نفر باید باشد)
7-ترجمه مدارک مالی(پرینت از موجودی بانک یا مدرک اسپانسر)
8-ترجمه مدارک احکام دادگاهی (اگر دارید)
9-ترجمه عدم سوء پیشینه برای افرادی که 6 ماه یا بیشتر در خارج از ایران ساکن بودند
10-ترجمه کارت معافی یا مدارک سربازی
11-فرم پر شده اطلاعات تماس در آمریکا ( که در آخر لینکی که گذاشته ام آمده)
12-فرم های اصلاح شده (فرم های 230 بخش 1 و 2/ فرم 122)
13- تمام افراد یک کیس علیرغم سن آنها باید نفری 2 عکس 5 در 5 پشت نویسی شده با مشخصات نام / فامیل/ سال تولد / شماره کیس (مطابق قواعد قبلا گفته شده) ارسال کنند. دقت کنید علاوه بر قواعد گفته شده در سایت لاتاری در مورد عکس ، خانم های با حجاب باید حتما در عکس گوش های شان معلوم باشد وگرنه مجبور می شوید در آنکارا هزینه کنید و دوباره عکس بیندازید.
ایییییی وااایییی چرا پاسخ میدم همه قبلیا رو نشون میده به غیر از جواب من!!!!!!!!!!!!
همه اینایی که پست میکنیم رو باید با اصل مدارک روز مصاحبه ببریم؟
کارت واکسن چی پس؟ اون به سفارت ربطی نداره؟ برای اونگان ببریم کافیه؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??