2013-06-23 ساعت 01:45
(2013-06-22 ساعت 21:45)پسرک مهاجر نوشته:(2013-06-22 ساعت 20:43)noobnoobi نوشته: یه سوال داشتم:نمی دونم با من بودید که توضیح بدم یا شخص دیگری!!!
با توجه به شرایط من که موقع مصاحبه ترم آخر کارشناسیم هست و مشمول هستم تا الان تصمیم بر این گرفتم که اگه کلیرنس بخورم که مشکلی نیست میام درسم رو تموم میکنم و تا موقع دیافت ویزا صبر میکنم بعد پاسم رو میدم یکی میبره مهر میزنه و سر فرصت از ایران خارج میشم.ولی اگه ویزا یکضرب بخورم طبق گفته چندی از دوستان بخاطر درسم باید برگردم ایران تا درسمو تموم کنم بعد برم (که این موضوع هنوزم هیچکس قطعی جواب نداده ریسک داره یا نه)
حالا سوال من اینجاست با این اوصاف اگه درسم تا تیر ماه سال دیگه تموم بشه , اگه رفتم آمریکا میتونم برای فوق اقدام کنم؟تو اون زمان کم میشه لیسانسم رو با پولی که دولت تایین کرده خرید؟
کلا هدفم اینکه این 4 سال زحمتم هدر نشه و مجبور نشم اونور از لیسانس باز بخونم با هزینه ی بالا.
نظرتون چیه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
بهرحال من نظر خودم رو خدمتتون عرض می کنم
شما اگر سربازی نرفته باشی/معاف باشی و کار دولتی هم نکرده باشی کلیرنس چرا بخوری!!! مگر اینکه مدارک مالی که بردی کافی نبوده باشه!
شما گفتی اگر کلیرنس خوردی پاستو می دی یکی می بره مهر می زنه!
مهر چیه!!! شاید منطورتون ویزا هستش که باید خدمتتون عرض کنم بدلیل اینکه سفارتتون آنکارا هستش همچین چیزی امکان ناپذیره و فقط در سفارت ابوطبی اینطور است که بدون مراجعه صاحب پاسپورت شخصی از جانب ایشان پاس رو به سفارت تحویل می ده و بعد از ptt تحویل می گیره.
شما اگر ویزا یکضرب گرفتی هیچ دلیلی نداره که برگردی و درست رو تموم کنی هیچ اجباری درش نیست فقط مگر اینکه دلتان بابت 4سال زحمات شبانه روزیتون بسوزه که بخواید برگردید و درستان را تمام کنید و بعد برید.
ولی در کل وقتی ویزاتون صادر شد از همون ترکیه می تونید برید آمریکا.
کلا پروسه فوق خوندن تو آمریکا شرایط خاص خودشو داره چون معمولا برای تحصیلات تکمیلی بیشتر وام می دهند لذا اکثرا از ابتدا شروع می کنند چون برای کالج و دوره لیسانس کمک هزینه تحصیلی می دن مثل FAFSA.
ولی نشندنی نیست باید با دست پر از ایران برید
3تا توصیه نامه از اساتید ، SOP ، RECom خوب تافل و جی آر ای با نمرات خیلی خوب. همینطوری نیست که برید ارشد ثبت نام کنید که عرض کردم پروسه و شرایط خاص خودشو داره.
شما می تونید برید آمریکا ولی تو 20 روزی که فرصت دارید که آمریکا باشید و برگردید خیلی شانس بیارید تو همون 20 روز SSN و گرین کارتتون بیاد پس باید دوباره برگردید و مجددا اجازه خروج بگیرید و برید آمریکا اگرم می خواید که دیگه نیاید ایران ، آمریکا می مونید دیگه.
اما اگر مشمول هستید و به فکر وثیغتونید تو سفر دومتون بکه رفتید می تونید پاس سفید بگیرید و به مدت 2 سال خارج از آمریکا باشید تا مشکلی براتون پیش نیاید.
بعضی ها شاید بخوان برگردن و 2سال سربازیشونو برن چون نمی خوان وثیغشون بپره که راه حلش اینه که تو سفر دومشون پاس سفیدشونو بگیرن و برگردن.
اگرم که معاف هستید (که فکر می کنم همینطور باشد چون فرموده بودید که قصد خرید مدرکتان را دارید)، هر طور که صلاح می دانید انجام دهید ولی حواستان به 6 ماه اعتبار ویزایتان باشد.
نه معاف که نیستم.
من از پست شما این برداشت رو کردم که اگه آمریکا رفتم از مقطع لیسانس بخونم بهتره؟
در مورد وام هم شما مطمین هستید که در مقطع لیسانس بهم وام میدن؟من مشکلم مالی هست چون میخوام هزینه تحصیل حداقل بشه به همین خاطر میخوام از فوق بخونم. و هزینه ی لیسانس ندم.
با توجه به اینکه احتمال ویزای یکضرب من بسیار بالاست(مجرد , سربازی نرفتم , کار دولتی نداشتم) میارزه بیام ایران درسم رو تموم کنم برم یا کلا بیخیال این 4 سال و زحمتاش شم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس