کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-22 ساعت 02:32)mehdi110 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 00:11)efah نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 00:36)mehrrdad نوشته:  با سلام دوستان
ما دیروز ابوطبی مصاحبه داشتیم بعدا سفر نامه مینویسم همه چیز خیلی ساده است استرس الکی نداشته باشید مثل یک فرم پرکردن ساده در یک اداره یا درحد اونه اصلا نگران چیزی نباشین در ضمن با خانم ملیکا رفتیم هرکاری میتونست برای ما کرد نمیدونم انتظار بعضی بچه هاچیه ولی واقعا همه وظایفش رو خوب انجام میده
در تأیید صحبت مهرداد باید بگم با اینکه با پروژه صبح زود رفتن به همراه یکی از دوستان (ملیکا خانوم ، علی آقا ، عباس آقا و ...) مخالف بودم و برنامه پیش فرض یک روز زودتر رفتن به ابوظبی با اتوبوس و اقامت یک شبه در یکی از هتلهای اونجا بود ، پیشنهاد آقا مهرداد برای همراهی با قیمت مناسبی که از ملیکا گرفتند (500 درهم برای 7 نفر ، میشه نفری 70 درهم) برنامه رو کنسل کرد و لذت شماره 1 بودن (بازهم آقا مهرداد هوای ما رو داشتند و اجازه دادن ما بشینیم سر صف ) کسلی کم خوابی رو کم تر کرد .

بهترین کارو کردین ، برای ویزا شادباش میگم .
بعد شما ويزاتونو كي گرفتين؟ و كي از دوبي برگشتين ايران؟
يه مطلبي هم هست كه من متوجه نشدم، نفر اول بودن چه حسني داره تو اون گرما؟
[/quote]

اون موقع صبح هنوز گرم نشده ، همونطور که خودتون هم روز پیش از ما اونجا بودید تا بیاد گرم بشه دو تا سیستم فن که پشتش رادیاتوری هست و آب خنک در اونها جریان داره روشن میشند و نفر اول بیشتر از همه در معرض این باد خنک قرار میگیره . پیش از ساعت 9 کارمون تموم شد و ساعت 11 دبی در هتل بودیم .
من به دلیل سربازی برگه سفید گرفتم و برای ویزای احتمالی باید در انتظار بمانم و همون روز چهارشنبه 19 جون به ایران برگشتیم .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، farshadsh ، ari_kiana ، ehsansh ، mehdi110 ، maryam_a ، saeid-ss ، behfaza

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط efah - 2013-06-23 ساعت 08:31

کاربران در حال بازدید این موضوع: