2013-07-03 ساعت 12:45
(2013-07-03 ساعت 07:56)farshadsh نوشته:(2013-07-03 ساعت 00:21)prstou نوشته: سلام
امروز نامه دوم برای مادر من اومد. اسم پدرم هم داخل نامه بود اما اسم برادرم را حذف کرده بودند و وقت مصاحبه بهش ندادن با اینکه توی نامه اول اسمش بود!! برادرم موقعی که مادرم فرم لاتاری را پر میکرد زیر 21 بود و زمان اعلام نتیجه کمی از 21 سالش گذشته بود. من قبلا از سفارت آنکارا راجع به این مسئله سوال کرده بودم که گفته بودند موردی نداره و شامل حالش میشه! الان باید چی کار کرد؟ هفته ی دیگه وقت مصاحبشونه و همه چی آماده بود که هر سه نفر برن... راهی وجود داره؟هنوز میشه امیدوار بود؟ممنون میشم هر چه سریعتر منو راهنمایی کنید...واقعا گیج شدم...
دوست خوبم
من در چند سفرنامه خوندم که آفیسر نامه دومو ملاک قرار داده بود اما باز تحقیق کنید امیدوارم راهی پیدا بشه
موفق باشید
از نامه اول پرینت داری ؟ حتما با خودشان ببرند ؟ از یکی از کیس ها پرینت نامه اول رو خواسته بودن که نداشتن و برای همین با مشکل مواجه شدن . سفارتشون ابوظبی بود . حتما پرینت نامه اول رو ببرید شاید درست بشه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز