2013-07-06 ساعت 15:14
(2013-07-05 ساعت 11:47)فندق نوشته: سلام.. دوستان کسی اطلاع داره که آیا میشه دلار یا یورو رو بدون اینکه تبدیل به ریال کنیم در بانک بذاریم و نامه تمکن بگیریم و بعد دوباره همون یورو رو خارج کنیم از بانک؟ اگر هست کدوم بانک.. ممنون
(2013-07-05 ساعت 01:53)marsha نوشته:(2013-07-04 ساعت 11:37)mamalino10 نوشته: بچه ها من دو هفته است که مدام دارم بخش Visa Status Check رو در سایت https://ceac.state.gov رو چک میکنم، ولی هنوز وضعیتم رو به رنگ قرمز می زنه Invalid Immigrant Visa Case Numberبه نظرتون پیگیری خاصی باید انجام بدم؟؟؟
فکر کنم کیس نامبرتون رو با صفراش وارد کردید.. صفرهای بهد as رو نباید بزنید
[quote='marsha' pid='369180' dateline='1372798755']
فرم اطلاعات تماس رو فقط برای شخص برنده باید پر کنم؟ اگه نه برای نی نی 1 سالم شماره تلفنو N/A بذارم؟!!!
(2013-07-03 ساعت 01:29)marsha نوشته: سلام فندق پیام خصوصیتون فعال نیست
فرم اطلاعات تماس رو فقط برای شخص برنده باید پر کنم؟ اگه نه برای نی نی 1 سالم شماره تلفنو N/A بذارم؟!!!
میشه جواب منو بدید پلیز؟؟؟؟
به نظرم برای نینی هم پر کنین و در قسمت شماره تماس دوباره شماره خودتون رو وارد کنین.. سعی کنین در پر کردن فرمها همیشه اسامی همه افراد خانواده که همراه شما هستن قید بشه،.. بودند دوستانی که اسم بچه رو وارد نکردند و کلا کیس آنها باطل شده دوست من.. البته نه در این فرمها در فرمهای اولیه.. بهتره همیشه کامل باشه و کار از محکم کاری عیب نمیکنه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)