کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-07 ساعت 20:16)5ina نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:36)mohamad92 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 15:48)mahdibashoma نوشته:  دوستانی که به پاستور..(میدان تجریش )مراجعه میکنن..نیازی به اینکه برنامه ریزی کنن چه واکسنی رو باید کی بزنن نیست..دکتر به دقت مشاوره میکنه و بهتون میگه کی بیایید و چکار کنید..البته من چون از شهرستان بودم دو تا از واکسن ها رو پیشنهاد کردن شهر خودم بزنم(واسه دوستان تهرانی احتیاط میکنن تمام نشه)شوخی میکنم.
تنها یاد آوری اینه که با توجه به اینکه پزشک مرکز عملکرد دکترهای سفارت ها رو میدونه .مطمعن شید کدوم سفارت مصاحبه دارید و اعلام کنید.
در ضمن اگر یک روز استراحت کنید خوبه..من که به فکر خودم خیلی مقاوم بودم تو راه برگشت خیلی اذیت شدم به خاطر بازو درد و رانندگی.

سلام به همه
من و همسرم هنوز هیچ واکسنی نزدیم کیس نامبرمونم 11xxاست ساکن اصفهان هستیم و نمی دونیم باید کجا واسه واکسن بریم از حلال اهمر هم پرسیدیم گفت هپاتیت یک ساله که نیست.
تورو خدا راهنمایی کنید .بچه هایی که اصفهانی هستید چکار میکنید؟؟

سلام، وکسنهای مورد نیاز رو که تو شهرتون هست بزنید، هپاتیت ۳مرحله‌ای. مرحله دوم هپاتیت بده ۱ماه از مرحله اول زده می‌شه و مرحله سوم اگر اشتباه نکنم ۳ماه بد از مرحله دوم دقیق نمیدونم دوستان با تجربه لطفا کمک کنن، بعضی‌ از وکسان‌ها مثل آنفولانزا رو هم (چون در این فصل این واکسنها موجود نیستن) باید در پاییز بزنید، حالا کارت وکسینسینتون رو میبرین پاستور کاراتون رو ردیف می‌کنن. با توجه به کیس نامبر شما وقته مصاحبتون در ماه‌های اول خواهد بود به نظر من از الان اقدام کنید که اواخر استرس کار هم بیشتر نشه. مووفق باشین

واکسن هپاتیت مرحله سوم 6 ماه بعد از دومیشه.. با توجه به کیستون احتمالا مرحله اخر هپاتیت رو بعد از اینکه از مصاحبه برگشتین میزنین و مشکلی نیس.. بقیه واکسن هاتونم از همین روزا شروع کنید .. استرس نداشته باشین وقت هست.
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sejz - 2013-07-07 ساعت 20:22
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان