2013-07-10 ساعت 22:32
(2013-07-10 ساعت 13:17)aghaghia نوشته:دوست عزیز به شما جواب درست داده شده و اطلاعات جدیدتون برای بررسی به کیستون اضافه شده حتی دوست قبلی که بهشون گفته شده اپدیت شده منظور همین بوده که اطلاعات جدید اضافه شده به پروندشون و در نهایت خودشون تصمیم گیرنده نهایی هستن اما اول سعی میکنن اولویت رو به تمایل خود کیسهای برنده بدن(2013-07-09 ساعت 13:49)aghaghia نوشته:(2013-07-10 ساعت 13:07)godot نوشته:من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر(2013-07-09 ساعت 11:25)alirezaghodrat نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
The interviewing US Embassy on your case file has been updated to be at the US Embassy in Abu Dhabi, as per your request.
یعنی به سلامتی موفقیت آمیز بوده دیگه ؟
بله گفتند که محل مصاحبه شما در فایل شما آپدیت شده و به ابوظبی به درخواست خودتون تغییر پیدا کرده.
بدن چرا به من این جواب رو دادن. مثل شما جواب قطعی ندادن حالا باید چیکار کنم واسم خیلی مهمه. دوباره ایمیل بزنم؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
دوست عزیز نگران نباشید حتی اگر تاریخ مصاحبه تون مشخص شد و مکانش رو به مکان مورد نظر شما تغییر نداده بودن شما باز میتونید برای تغییرسفارت در اون زمان هم اقدام کنید. در ضمن افراد متفاوتی جواب ایمیل ها رو میدن شاید دلیل تفاوت در جواب ها همین باشه...
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.