2010-02-20 ساعت 11:33
(2010-02-17 ساعت 21:43)laili نوشته:(2010-02-17 ساعت 11:41)azin نوشته: سلام، دوستان عزیز یک سئوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که با تجربه اند، راهنمایی ام کنند.
من 4 سال سابقه کار دولتی داشتم، ولی چون همزمان با تحصیلم بود، در مدارک سری اول چیزی راجع به کارم ننوشتم. البته سابقه بیمه هم داشتم. 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی که همزمان شد با استعفام، در جایی شروع به تدریس کردم، البته به صورت حق التدریسی که سابقه بیمه در این کارم رو ندارم. به نظرتون اینکه کار اولم رو ننوشتم، مشکلی ایجاد میکنه؟ در مدارک سری اول فقط سابقه تحصیلی رو خواسته بود و 2 سال سابقه کار که منم این کار اخیرم رو نوشتم. بعد از ارسال فرمهای سری اول اینکارم رو هم کنار گذاشتم و الان فقط شاغل به تحصیلم. حالا در مدارک سری دوم چی بنویسم؟ اونا میفهمن که من قبلاً هم کار می کردم؟ مشکلی پیش نیاد؟
متاسفانه هیچ کسی نمیتونه جواب دقیقی به شما بده ....چون کسی نمیدونه که کلیرنس برای چیه و دقیقا چی رو چک میکنند....من و همسرم نه کار دولتی داشتیم و نه همسر من سربازی رفته بود ولی روز مصاحبه پوشه ای که از مدارکمون روی میز آفیسر بود از 100 صفحه هم بیشتر بود.............
حالا چی رو چک کرده بودند خدا میدونه....
فقط باید امیدوار باشید مشکلی براتون پیش نیاد........
راستش نمی خوام بدآموزی بشه چون ما باید همه چیز رو روراست به سفارت بگیم ولی شاید کسی به این مشکل بر بخوره و بدونه بهتره.
یکی از دوستان من که سه سال قبل تو لاتاری قبول شده بود یکبار عقد کرده بود و جدا شده بود ولی چون شناسنامشو عوض کرده بود و ذکر نکرده بود که یکبار متارکه کرده توی FBI check هم به مشکلی برنخورد. منم واقعا نمی دونم این چک از چه منابعی استفاده می کنه.