2013-07-15 ساعت 15:05
(2013-07-15 ساعت 14:55)arash12 نوشته:(2013-07-15 ساعت 14:42)mechanicalengineer نوشته:دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم سفارت آنکارا کارت ملی رو می خواد چون توی لیست مواردی که 15 روز قبل از فرستادن مدارکی باید فرستاده بشه گفته دقیقا به همین نام کارت ملی. در ارتباط با ترجمه کارت ملی و شناسنامه از زمانی که شما اون رو ترجمه می کنید 1سال اعتبار داره یعنی حتی اگر مهر دادگستری و وزارت خارجه عوض بشه و شما یکسالتون تموم نشده باشه اعتبار داره من اینو از دارالترجمه پرسیدم. البته بازم در فرم سفارت انکارا ذکر شده که فقط مهر مترجم کافیه ولی من از دارالترجمه پرسیدم گفت برای سفارت آمریکا حتما مهردادگستری و وزارت خارجه رو می خواد. حالا اگر دوستان نظر دیگهای دارن ممنون میشم منم بدونم.(2013-07-14 ساعت 23:34)aghaghia نوشته:(2013-07-14 ساعت 23:02)rastashah نوشته: سلام
آیا ترجمه مدارکی مثل شناسنامه و کارت ملی هم تاریخ انقضا دارند؟ با توجه به کیس نامبر ما حدودا ژانویه مصاحبمون انجام میشه. آیا از الان ترجمه کنیم زود نیست؟
میتونید الان هم ترجمه کنید چون مدارک شناسایی 6 ماه تا 1 سال اعتبار دارند اگر تغییری توشون ایجاد نشه، ازدواج، طلاق، تولد فرزند که در شناسنامه ثبت میشه. ولی در کل بزارین وقتی کارنت شدین مدارکتون رو ترجمه کنید حدود 1 تا 2 ماه تا از زمان کارنت شدن تا مصاحبه وقت دارین....
مگه تاریخ ترجمه مهمه؟؟ مثلا شناسنامه همونیه که داری دیگه و مدرکش ثابته حالا چه فرقی میکنه الان یا یک سال دیگه ؟؟!!!
موقع مصاحبه هم که همون اصلی رو میبری که ترجمه شده حالا زمان ترجمه 6 تا یکسال اعتبار دیگه از کجا اومده !؟!؟!؟
بله دوست عزیز از نظر زمانی درست میگن ولی از این نظر که باید مهر دادگستری داشته باشه نه، برای مصاحبه مهر مترجم کافیه ولی اگر قصد ادامه تحصیل دارید مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم نیاز خواهید داشت...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا