(2013-07-15 ساعت 21:46)KIMIA2005 نوشته:(2013-07-15 ساعت 21:17)bigharar نوشته: دوست گرامی من اونقدر مقید هستم که بی خودی حرفی نزنم شما اگر پای تلفن روز و ماه و سال تولد برنده را بگی با کیس نامبر و اسم مشخصات را باهاتون چک می کنه یعنی شما می گی اون می گه آره یا نه و در مورد نامه دوم من خودم با خانم هستی که ریجکت شدند به علت عدم ثبت نام فرزند با ایمیل مکاتبه کردم لینک ایشون هست شما هم می تونید ایمیل بزنید گفت بعد اطلاع به کی سی سی اسم فرزندم رو تو نامه مصاحبه آوردن ولی متاسفانه چون تو فرم اولیه نبود ریجکت شد
عزیز بنده نگفتم شما بی خودی حرف زدید یا نزدید خودم هم همین مشکل را دارم و میخوام مطمئن بشم که توی ثبت نام اولیه اسم فرزندم را نوشتم بنابراین اینطوری که شما گفتید اگه به kccتماس بگیرم اطلاعات همراهان رو که زمان ثبت نام قید کردم به من گفته میشه و چک میکنند درسته ؟؟
من زنگ زدم گفتم می خوام تاریخ تولد همراهانم رو تو اینتری فرم لاتاری چک کنم من می گفتم اون فقط آره ونه می گفت عین بازی بیست سوالی ته اش واسه پسرم هی می گفت نه با سعی و خطا فهمیدم یک روز تاریخ تولدش رو اشتباه نوشتم آخرش خندید گفت آره ولی چون پرونده شما رفته سفارت باید به اونها اطلاع بدید که من گذاشتم واسه روز مصاحبه قبل قسم خوردن بگم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)