2013-07-17 ساعت 19:37
(2013-07-17 ساعت 18:40)noobnoobi نوشته: اگر از قیدش رو زدن منظورتون انصراف هست اصلا توصیه نمیکنم 1 به هزار این احتمال رو بدین که ممکنه ویزا نگیرین و نتونین برین.
با توجه به گفته شما احتمالا وثیقه میخواین بزارین و برین.
اگه تا قبل رفتن درستون تموم شد که یه لیسانس هم واسه دلگرمی هم شده دارین ولی اگر نه که تصمیم با خودتون هست بعد از گرفتن ویزا برین و بیخیال بشین و یا ....
همین طوری دانشگاه های تاپ ایران رو به سختی قبول دارن و گواهی موقت رو که قابل ترجمه نیست هم قبول ندارن و باید مدرک اصلی با مهر دادگستری برده بشه.
اگه قصد ادامه تحصیل دارین مجبورین از لیسانس بخونین و بودن دوستانی که مثل شما بودن و رفتن از اول خوندن.
نه ..!!! انصراف که پل های پشت سر رو خراب کردن هست ... منظورم اینه که دیگه به امید اینکه بریم اونجا و از اول شروع کنیم، زیاد به دانشگاه اهمیت ندیم
البته شرایط برای شخص من طوری هست که بعد مصاحبه اگر یکضرب بگیرم ، وقت اینو دارم که برگردم و یک ترم باقی مونده رو تموم کنم و بعد برم ... اما اگه همه این وقت و هزینه ها باد هوا شه، ضربه روانیش سخت میتونه باشه،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck