کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-07-18 ساعت 14:47)paeizan2001 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 02:13)Farhad1649 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 01:49)paeizan2001 نوشته:  آقا این EM POST که میگید کجاست؟ در چه صورت باید رفت اونجا؟ ببخشید اگر سوالم مبتدی بود! منم 31 جولای مصاحبه دارم

در صورتی که FBI check نخورید و یکضرب ویزا بگیرید بعد از 3 روز کاری باید بروید اداره پست امارات برای دریافت پاسپورت ممهور به ویزا و مدارک مربوطه که توسط ایمیگریشن آمریکا باز و بررسی خواهد شد.
برای رفتن هم اگر راحت طلبید و هزینه برایتان مسئله ای نیست کافی است آدرس را به تاکسی نشان بدهید. اگر هتلتان مرکز شهر باشد فکر کنم هر مسیر 40 تا 50 درهمی بشود و اگر در دوبی جدید باشید طبیعتاً بیشتر. اگر هم مترو سوار شوید، کافی است سوار خط قرمز شوید و به سمت راشدیه حرکت کنید. ایستگاه یکی مانده به آخر، طیران الامارات و به انگلیسی Emirates نام دارد. از قطار که پیاده شدید از خروجی 2 (سمت راست) خارج شوید. اگر طاقت گرما را دارید پیاده ومستقیماً رو به جلو بروید. حدود 800 متر و بعد از اداره حمل و نقل دوبی به یک سه راه می رسید ومدرسه المواکب را می بینید. روبروی این مدرسه قسمت دریافت مرسولات EMpost است که ساختمانی است قدیمی و درب و داغان با تابلویی زنگ زده. می روید طبقه دوم. فرم رسید سفارت را نشان می دهید و تمام. اگر طاقت گرما را ندارید بغل ایستگاه مترو تاکسی هست. تا اداره پست 5 تا 6 درهم می شود اما بایستی حداقل مبلغ را که 10 درهم است بپردازید.
مرسی از راهنماییت فرهاد جان
فقط 1 سوال! من باید قبل از مصاحبه توی سایت EMPOST ثبت نام کنم؟

بله EMPOST رو قبل مصاحبه باید ثبت نام کنید که ایشالله یه ضرب گرفتید دیگه تو کارتون وقفه پیش نیاد!
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: hossien_501 ، tajhizgaran ، behfaza

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط houmanmir - 2013-07-19 ساعت 18:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان