2010-02-27 ساعت 12:18
میتونی بری kodak theater و از نزدیک همه شون رو ببینی!!! شاید منهم رفتم.
(2010-02-26 ساعت 13:27)rasarasa نوشته: من امروز واقعا از ته قلبم خوشحال شدم که در آمریکا هستم واین احساس دقیقابعد از رفتن به سینما ودیدن فیلم آواتار به صورت سه بعدی بود.
اول از همه به خاطر اینکه می توانم در آمریکا فیلم سه بعدی ببینم و مثل دهات خودمان مجبور نیستم فقط فیلمهای 35 میلیمتری با موضوعات آش وکشک نگاه کنم.
دوما در کشوری هستم که چنین فیلمهای حیرت انگیزی در آن ساخته می شود وتازه در همین هالیوود خودمان که چند تا اتوبان آنطرفتر از خانۀ ماست.
سوما وقتی به دانشگاه بروم به من هم از این کارهای خوب خوب یاد می دهند و آنوقت دیگر فقط کارم حیرت کردن نیست و می توانم دماغم را بالا بگیرم بگویم بابا این فیلمه که چیزی نبود ما ده تاش رو با برو بچ همکلاسیمون سر کلاس ساختیم، تازه خیلی بهتر!!
چهارما که می توانم مراسم اسکار را زنده زنده از تلویزیون ببینم وبرای جیمز کامرون از روی همین کاناپه ،کف بزنم و هی ماچ بفرستم!
خلاصه که امشب از غم غربت خبری نیست و من خوشحالم از اینکه در آمریکا هستم،مخصوصا که امروز قرارشد با یکی از زوجهای خوب مهاجرسرا هم روابطی بهم بزنیم و باهم دوست شویم و برویم کلی برای خودمان بگردیم وهی بیاییم برای شما تعریف کنیم، که دلتان بیشتر آب شود
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.