(2013-07-27 ساعت 21:01)ehsanj3092 نوشته:تا اونجایی که شنیدم فقط ترجمه کافیه لازم نیست قوه قضائیه بره مهر و تمبر بخوره بازم تحقیق کن. من یه تعداد از مدارکم رو ترجمه کردم و مهرو تمبر قوه قضایه زدم از یه وکیل اینتر نتی سوال کردم گفت لازم نیست ترجمه کافیه(2013-07-27 ساعت 16:31)ginjer نوشته:(2013-07-26 ساعت 20:20)ehsanj3092 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز . من چند روزی هست که با این پیج اشنا شدم و تمام بحث قبلی رو خوندم خیلی بهم کمک کرد و جواب خیلی از سوالامو گرفتم فقط چند تا سوال دیگه دارم که بسیار خوشحال می شم بهم کمک کنید . من دارای 1 مقام اسیایی و 2 مدال جهانی و 5 مقام کشوری در ورزش رزمی هستم و دارای چند احکام مربیگری و داوری هستم و می خواستم از این طریق جهت گرفتن ویزا اقدام کنم و یکی از دوستانم هم که دارایه گرین کارت هست تا چند ماه دیگه راهی آمریکا هست و من میخوام مدارکمو به اون بدم که با خودش ببره . نحوه پر نمودن فرم i 140 رو تقریبا یاد گرفتن . فقط در خصوص مدارک ضمیمه که باید بفرستم سوالاتی داشتم اولا که مدارک رو کجا باید ترجمه و برابر اصل نمود ؟؟ روزنامه ها و جراید رو هم باید برابر اصل نمود . و یا ترجمه کرد .؟؟ فایل رزومه ای باید از احکامم درست کنم . ؟؟؟ و سوالاتی در این رابطه . ممنون میشم منو راهنمایی کنید ..
احسان عزیز هر چیزی که ثابت کنه شما عضو تیم ملی بودید مقام هایی که گرفتید و اسناد که نشان بدهد شما داوری و مربیگری داشتید هر چه بیشتر بهتر. موفق باشی
مرسی از راهنماییت دوست من .فقط از نحوه ترجمه و یا برابر اصل نمودن وبه طور کل تهیه فایل ضمیمه اگه توضیحاتی بهم بدید ممنونت میشم.
(2013-07-28 ساعت 00:27)Hejrat نوشته: دوستان عزیزمنم دنبالشم هجرت جان پیدا کردی ما رو هم در جریان بزار
آیا کسی از شما با یک شخصیت حقوقی (منظورم شرکت است) در تهران آشنایی دارد که بتواند برای EB1 اقدام کند؟ دسترسی به شرکت در تهران برام مهم است.
ممنونم