(2013-07-27 ساعت 21:59)behnam88 نوشته: کسی هست در مورد ماشین خریدن منو کمک کنه، روند خریدش از دیلر یا از شخص چه فرقی داره؟ هزینه های جانبیش چیه؟ بعد اینکه میشه ماشینو برد پیش مکانیک اگه آره هزینشو کی باید بده؟--------------------------------------------------------
یه چیز اینجا دیدم که هر ماشین داره به اسم carfax، اینو از صاحب قبلیه ماشین باید بگیرم یا تو اینترنت باید دنبالش گشت؟
تا جایی که من متوجه شدم وقتی از دیلر بخری مدارک را به شما نمیده که خودتون برید سند بزنید و خودش اینکار را خواهد کردو ضمنا یه پلاک موقت کاغذی هم به ماشین میزنه و میتونید رانندگی کنید.
اینجا اکثرا اجازه تست درایو را میدن و حتی خیلیها اجازه میدن که پیش مکانیک هم ببری اگه خریدار جدی باشی. هزینه چک کردن مکانیک با خود شماست . فکر کنم زیر 20 دلار نباشه.
Carfax ماشین را خودتون باید بگیرید . اگه از شخصی میخرید که خودتون باید بگیرید . بعضی از دیلر ها میگن ما داریم مال ماشین های خودمون را و ارائه میدیم . ولی در مجموع چیزی نیست که حتما باید بدن به شما . اگه هم میدن جهت جلب اطمینان بیشتر و جذب مستری هست . ولی تو اینترنت کارفکس را بخوایی بگیرید گرونه . یک بارش هست 35 دلار و برای 1 ماه فکر کنم باشه 50 دلار اگه اشتباه نکنم . معمولا خود دیلر ها یه سایت مشابه دارن که مجانی هست برا اونها و از طریق اون سایت بهتون اطلاعات هیستوری ماشین را میدن . این نرم افزار هم عموما رو موبایل هاشون نصبه.
هزینه های تکس و تایتل ماشین هم بسته به قیمتی که ماشین را میخرید داره. تکس ماشین در هیوستون 6.25 % هست . یه سری هم هزینه های خود پلاک و اینسپکشن (اگه نیاز داشته باشه - 35 دلار) هست.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس