(2013-07-09 ساعت 10:20)marjani نوشته:(2013-07-08 ساعت 05:37)شهلا 1346 نوشته:برای اطلاعات بیشتر در مورد مدارس به این صفحه مراجعه کنید(2013-07-06 ساعت 11:01)montazer59 نوشته: شهلا خانم
ضمن تشکر از اطلاعات خوبی که در سایت میذارین،3 تا سوال دارم:
1- میشه درباره مدارس اونجا و سطح علمیشون اگه اطلاعاتی دارین بفرمایین؟ ما 2 تا دختر 5 و 8 ساله داریم
2- آیا در اونجا کار در رشته دامپروری پیدا میشه؟ کار همسر من دامپزشکیه
3- در مورد مساجد و مراکز مذهبی در اونجا اطلاعاتی دارین؟ مواد غذایی حلال پیدا میشه؟
1- مدارس همه دولتی و مجانی و فکر نکنم مثل ایران تفاوت تو سطح علمی داشته باشن .
2- تو سایت های کاریابی چک کنید میدونم اینجا کار باغبانی و چمن زنی و خیلی رونق داره و بعضی شرکتها کنتراک خونه یا پارکها را زیبا سازی و ابیاری و چمن کاری و ..... انجام میدن و درامد خوبی دارن .
3-مسجد هست سوپر مارکت پارس و رز مارکت و رستوران ایرانی سالار هم کنارمونه و مواد غذایی ایرانی داره تو گوگل بزنید میتونید تبلغاتشون را ببینید .
نون سنگگ 4 دلار کشک 10 دلار برنج 10 کیلویی 25 دلار و قند حبه نیک کیلو 4 دلار و پای و ...
گوشت حلال از یک فروشگاه عرب به نام حلالیت میخریم st 11527 sw canyon rd beaverton or 97005
مساجد برای پاکستانها و هندیها و عربها و ایرانی ها هم هست
http://mohajersara.com/thread-1901-post-...#pid372277
شما باعث شدید برم و مسجد شعیه ها را پیدا کنم و اتفاقا چند روز پیش رفتم همون روز افطار را ایرانی ها درست کرده بودند و جاتون خالی افطار را اونجا بودیم کم از افطاریهای ایران نداشت