کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
بله راه معقولیه و بنظر شدنی هم میاد که قبل از رفتن مثلا یک روز قبل از رفتن دفترچه رو پست کرد.

درخصوص سوالتون درمورد ب.س.ی.ج باید عرض کنم که به ازاء هر سال ب.س.ی.ج فعالی که داشته باشید 45 روز مثل اینکه کسری می دن
از وقتی هم که عضو بشین که بهتون کارت عادی می دن و 6 ماه بعد هم بهتون کارت فعال می دن.

در خصوص سوال دومتون بچه ها تو همان تایپیکی که خودتونم خونده بودید گفته بودند که نیازی نیست تمام جریان و داستان را تعریف کنید و براشون بنویسید
فقط کافیه بگید به دلیل کارها و برنامه هایی که دارید فعلا آمادگی مهاجرت را نداری و برایتان مقدور نیست که هر 6ماه یکبار به امریکا بیاییدد و می خواهید Re-entry permit بگیرید تا با خیال آسوده تری به امریکا مهاجرت کنید.
بله حتی بعد از انگست نگاری هم که بچه ها به ایران برمی گردن باز هم معلوم نیست که با درخواستشون موافقت کنن و براشون Re- entry permit صادر کنن ولی من تو تایپیک مربوطه تا حالا ندیدم و نخوندم که با درخواست کسی موافقت نکنن مگر اینکه دلیل درخواستشون برای Re-entry permti قانع کننده نبوده باشه
به شخصه فکر می کنم نیازی نباشه که بگیم می خوایم برگردیم و قصد رفتن به خدمت سربازی رو داریم.
یعنی لزومی نداره همه چی رو توضیح داد چون ممکنه به قول شما به گیردادناشون ختم بشه.

یه درخواستی هم من از شما دارم که از همان فردی که ازش یاد کردید بخواهید که به این تایپیک سر بزنند و تجربیاتشان را با بقیه دوستان به اشتراک بگذارند.

بچه های 2013 و حتی 2012 واقعا بیان تجربه های شما عزیزان می تونه واقعا برای ما ارزشمند باشه و کلی مارو جلو بیاندازه پس ازتون خواهش می کنم لطفا به تایپیک بیایید و تجربیات خودتان را با سایر دوستان درمیان بگذارید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن - توسط پسرک مهاجر - 2013-07-30 ساعت 14:22
RE: مشکل سربازی - توسط mhz_ir - 2013-08-29 ساعت 20:10
لازم نیست انقدر سخت بگیرید - توسط mtcanada - 2013-10-20 ساعت 10:14
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:24
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:41
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: