کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-02-28 ساعت 20:00)shahin82 نوشته:  
(2010-02-28 ساعت 19:03)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-28 ساعت 18:35)ho-sa نوشته:  سلام دوستان
من اول در نظر داشتم به هتل ددمان برم ولی دوستان هتل الیت را معرفی کردند و کلی از آن تعریف کردند کسی درباره این هتل اطلاعات کامل تری داره ؟ از جمله فاصله آن تا سفارت ، کیفیت و کمیت و...
متشکر می شوم اگر زودتر من را مطلع کنید
به امید موفقیت همگی

هتل ELIT در منطقه ULUS قرار دارد و پياده تا سفارت بيش از نيم ساعت است. اين هتل به بعضي از نقاط ديدني و به ايستگاه قطار نزديك است.
اتوبوسهايي را كه به سمت سفارت و مطب دكتر اونگان مي روند در ايستگاه روبروي اين هتل مي توانيد سوار شويد. و 2 كافي نت بزرك نزديك اين هتل هستند.

میبخشید ولی هتل ELIT در منطقه Kavaklidere قرار داره. 50 متر بالاتر از هتل Best Western 2000 توی خیابون Bestekar.
محله ULUS شمالی تره. آنکارا مثل اصفهان جای خوبش پایینه شهره. بر عکس تهران. به گفته بومی اونجا Ulus مثل مثلا جمهوری به پایین تهران می مونه. من که ازش رد شدم از اون محل خوشم نیومد. هتل توریست. بهار و ... در اون محل هستن و قیافشون که از بیرون خیلی داغون بود. مثل مسافرخونه بودن.
(2010-02-28 ساعت 18:35)ho-sa نوشته:  سلام دوستان
من اول در نظر داشتم به هتل ددمان برم ولی دوستان هتل الیت را معرفی کردند و کلی از آن تعریف کردند کسی درباره این هتل اطلاعات کامل تری داره ؟ از جمله فاصله آن تا سفارت ، کیفیت و کمیت و...
متشکر می شوم اگر زودتر من را مطلع کنید
به امید موفقیت همگی

سفرنامه من رو اگه download کنید عکسهای این هتل توش هست. من رفتم دیدم و به نظر خوب میومد داخلش. از لحاظ مکانی هم جای بسیار خوبیه. به همه جا نزدیکه. تنها چیزی که بست وسترن 2000 داشت و خیلی خوب بود room service خوبش بود که راضی بودم واقعا. ولی اگه این دفعه با تور نرم میرم elit.

سلام دوستان
از اطلاعاتتان متشکرم ولی منظور من هتل الیت پالاس است که فکر نمی کنم از سفارت زیاد دور باشه ! اینطور نیست؟
با تشکر
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط ho-sa - 2010-03-01 ساعت 00:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: