کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
Exclamation 
بعید می دونم بلیط تهران دوبی با تهران ابوظبی خیلی متفاوت باشه
فراموش نکنیم که به محض ورود به ابوظبی کلی هزینه های مازاد مثل ترانسفر از دوبی و غیره حذف میشه
اما در خصوص پرواز راه حل بسیار سادست :
من ساکن کیش هستم
از کیش برای ابوظبی هر شنبه و ۴ شنبه برای ابوظبی پرواز هست
با ورود به سایت kishonline.ir به راحتی می تونید در زمان هایی بلیط کیش رو حتی با مبلغ ۴۰۰۰۰ تومان تهیه بفرمایید . این سایت حاوی حداقل ۱۰۰ آژانس هواپیمایی هست که با هم رقابت دارند و شما با کارت شتاب می تونید بلیط رو تهیه و بلافاصله پرینت بگیرید که من تو این داستان تقریبا استادم Smile)
بعد از کیش میتونید با هزینه معقول با ۳۰ دقیقه پرواز به ابوظبی عزیمت کنید
به نظرتون راحت نیست ؟ من که میگم عالیه
در پاسخ به این نکته که ابوظبی کسل کنندست باور کنید این اظهار نظر خیلی تعجب آور هست . نگاهی به سایت tripadvisor به راحتی جاذبه های گردشگری ابوظبی رو به شما نشون میده ولی فراموش نکنید شما در حال مهاجرت به آمریکا هستید و قطعا با هزینه ای کمتر می تونید اونجا گردش کنید پس صرفا سفر به ابوظبی یا آنکارا یا ایروان باید در چارچوب یک سفر کاری تلقی بشه .
واقعا علاقمندم مزایای اقامت در دوبی نسبت به ابوظبی رو بدونم شاید من اشتباه فکر می کنم
متشکرم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: سی سی ، behfaza

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط mrpahlevani - 2013-08-03 ساعت 02:24

کاربران در حال بازدید این موضوع: