2013-08-08 ساعت 10:06
(2013-08-08 ساعت 09:53)Colonel نوشته:تمام چیزایی که شما می گی درسته. منم خیلی به این از رفتن زمان فکر می کنم. ولی شرایط یک جوری نیست که بشه ازش بگذری. من تمام کارامو کنسل کردم هیچ کاری نمی شه تو این شرایط بکنی. کلا خرید رو گذاشتم کنار چون نمی شه همه چیزو ببا خودت ببری. استرس و انتظار یک چیزیه که هر چیم بهش فکر نکنی ولی انگار یک چیزی از درون آدم و می خوره. بهترین سال های زنگیمون داره تو چشم انتظاری از بین می ره.(2013-08-08 ساعت 09:38)alaleh_al نوشته:(2013-08-08 ساعت 09:31)Colonel نوشته: آلاله جان، کارای شما به کجا رسیده؟آخه شما بگو مگه توی این کتگوری کاری کسی به جایی می رسه؟
همه بلاتکلیف قربونه خدا برم.
منم چک لیستم فرستادم و منتظرم ببینم دوباره چه قری میان
از آقایmz64 پرسیدم ایشون گفت دوماه نیم بعد تکمیل پرونده تاریخ مصاحبه گرفته. پس یعنی حالا حالاها ما هستیم در خدمت دوستان، آشنایان و فامیل وابسته
چشم دل بگشا ...
حتما یه حکمتی داره به قول اینجایی ها
There's always something you can't even imagine it
فقط صبر داشته باش ، درست میشه . بهت قول میدم با اینکه با این دشواریها روبرو شدید،یه روز بهشون میخندی ولی کلی یادش میکنی
و حتما از بودن کنار دوستان و آشنایان لذت ببر که یه روزی حسرت حتی ۵ دقیقه باهاشون بودن رو میخوری.
من تمام چیزی که به همسرم میگم اینه که لذت ببر از کنار دوستان و آشنایان بودن ، شمال برو زیاااااااد. غذاهایی مثل دلو جیگر بخورتو خیابونا قدم بزن ،خرید برو .
اومدنتون که ۱۰۰% هست .پس چرا زمانی که دریدو به جای استفاده مفید بشینید و همش غصه بخورید که چرا پروندتون درست نمیشه
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضرب
سفرنامه
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضرب

سفرنامه