2013-08-19 ساعت 16:21
(2013-08-19 ساعت 16:07)nedafarsi نوشته:(2013-08-19 ساعت 13:52)aghaghia نوشته:(2013-08-19 ساعت 11:40)shazad نوشته: سلام
بچه ها من چند صفحه ای تو این تاپیک خوندم ولی جواب قطعی و محکمی به این سوالاتم پیدا نکردم.
عزیزان با تجربه لطفا راهنمایی فرمایید
۱. لیست مدارکی که مورد نیاز است برای همه افراد کیس هست یا فرد اصلی؟ کدوما برای افراد همراه صدق نمی کنه؟
۲. بالاخره من نفهمیدم ترجمه هایی که قبلا انجام دادیم معتبر هستند یا نه؟ (از نظر زمانی) بعضی ها می گن زمان فقط مدارک مالی مهمه، بعضی ها می گن مدارکی که شامل تغییرات شدند(!؟) بعضی ها هم می گن شناسنامه، کارت ملی و .... کدوم (لطفا دقیق تر).
۳. کلا چند سری ترجمه لازم هست؟
۴. مدارکی که قبل از مصاحبه برای سفارت آنکارا باید ارسال شوند، فقط یکسری کپی ساده از مدارک ترجمه شده هستند یا یک سری کامل از مدارک بصورت ترجمه شده؟ اصل مدارک همون مدارک اصلی به زبان فارسی می شند دیگه درسته؟
بسیار سپاس
1.دوست عزیز در دستوالعمل سفارت ها اومده که فقط برای فرد اصلی مهمه ولی در عمل و با توجه به سفرنامه های دوستان مشخص میشه که در بعضی موارد همه مدارک تحصیلی فرد همراه هم خواسته شده پس برای احتیاط هم که شده این مدارک رو همراه داشته باشید. مدارک شناسایی هم که برای همه باید باشه.
2.معمولا ترجمه ها تا یک سال اعتبار دارند..
3.یک سری
4. خیر اصل ترجمه ها رو باید بفرستید. بله اصل مدارک همون فارسی ها هستند، مثل اصل شناسنامه، اصل مدرک تحصیلی و سند ازدواج و غیره
aghaghia عزیز سوال 4 این دوستمون مدارکی هست که قبل از مصاحبه باید بفرستیم آنکارا جسارتاً فکر کنم اصل مدارک شناسایی رو که نباید پست کنیم!!!
خواهش میکنم دوست عزیز، ولی شما هم سوال 4ام ایشون و هم جواب من رو 2باره بخونید. سوال 4ام ایشون 2 قسمت داشت که جواب قسمت اولش میشه این که اصل ترجمه ها رو بفرستید و جواب قسمت 2ام این که اصل مدارک همون مدارک به زبان فارسی هستند. پس اصل ترجمه ها رو باید قبل از مصاحبه پست کنند و اصلشون رو همراه خودشون داشته باشند..
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا