(2013-08-21 ساعت 16:28)sanazsanaz نوشته:(2013-08-21 ساعت 16:18)aghaghia نوشته:aghaghia ی عزیز ببخشی بی ربط مینویسم ولی عاشق سرعت عملتونم تو این شرایط پر فشار(2013-08-21 ساعت 16:11)sanazsanaz نوشته:(2013-08-21 ساعت 16:06)hotbasic نوشته:این رو در نظر داشته باشید که مصاحبه شما امکان داره جای دیگه ای به غیر از اونجایی باشه که شما انتخاب کردید(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته: [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
[/font]
دوست عزیز من سفارت ایروان رو زدم آیا باید مدارک رو پست کنم یا این فقط برای دوستانی هستش که آنکارو رو انتخاب کردن؟؟
ظاهرا فقط آنکارا میخواد مدارک براش پست بشه و اون دوتای دیگه فقط موقع مصاحبه مدارک رو میبینن
کسی با بنده موافقه ؟
دوست عزیز من با شما موافقم، ممکنه اون سفارتی که انتخاب کردین نباشه ولی در مورد پست مدارک، مسئله از 2 حالت خارج نیست: یا آنکارا هستید و باید مدارک رو پست کنید و یا نیستید و مدارک رو روز مصاحبه با خودتون میبرید. قبلا هم گفتم چون انکارا، سفارتی هست که برای همه در نامه اولیه انتخاب شده و اکثرا هم اون رو تغییر نمیدن، آنکارا همیشه شلوغه و معمولا با درخواست های تغییر سفارت از انکارا به سایر سفارت ها موافقت میشه....
ببینید من خودم آنکارا رو انتخاب کردم ، شما میفرمایید اونایی که ایروان و ابوظبی رو انتخاب کردن به احتمال خیلی زیاد همونجا هستند ولی در مورد کسایی که آنکارا رو انتخاب کردن به دلیل شلوغی ممکنه تغییر کنه؟؟
خواهش میکنم....بله اینطوره چون برای همه ما آنکارا انتخاب شده، پارسال هم همینطور بود و عده ای رو به ایروان و ابوظبی منتقل کرده بودند ولی برعکسش صادق نبود. در مواردی که ازدحام ایجاد میشه در سفارتی که معمولا آنکارا این وضعیت رو داره، خود کی سی سی محل سفارت رو مشخص میکنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا