2010-03-11 ساعت 10:44
(2010-03-11 ساعت 03:08)sepehr_sp نوشته:من که دیگه فرمم عوض نمیکنم بابا فکر نکنم دیگه انقدر گیر بدن تازه شما فرم جدیدی بیدا کردین؟(2010-03-10 ساعت 21:03)farnaz.f نوشته:(2010-03-10 ساعت 20:36)esmail نوشته:وای تو رو خدا نه. من فرمها رو خیلی وقت بیش برام فرستادن و دیگه هم نمیتونم دوباره عوضش کنم(2010-03-10 ساعت 19:04)sh-b نوشته: Jav3 جان
راستش رو بخواین من فکر میکنم اگر که بعد از می باشه مصاحبتون باید I-134جدید رو ببرید و فکر میکن در همون سایتdvlottery لینک جدیدش رو قرار بدن
با اجازه شادی جان. پیشنهاد می کنم یه ایمیل به کی سی سی بزنین و بگین که فرم می اکسپایر می شه و ما که بعد از می هستیم چه باید بکنیم. البته بگین که الان می خواین اسپانسرتون فرمها رو پر کنن و تاریخ اکسپایر شدن فرمها می هست. مطمئن هستم راهنمایی می کنن. دقتت قابل تقدیرهمن اصن نیگا نکردم ببینم کی اکسپایر می شه. باور کن خودشونم الان چیز گیجه می گیرن و می گن این ایرانی ها دهن ما رو مورد عنایت قرار دادن
من بالاخره یک نفر رو پیدا کردم و ایشون هم لطف کرده و به من قول داده که فرم اسپنسرمو واسعم پر میکنه . من تا حالا به این مشکل فک نکرده بودم . منم فرمم قراره بعد از می پر بشه انشاالله . حالا واقعا ما باید چکار کنیم ؟ من هم که رفتم مصاحبه و الان برا کسری مدرکم دارم این فرمو میبرم باید تاریخش درست باشه به نظر شما ؟
برگ مالیات 2009 هم ندارم مگه اماده شده؟

من اصن نیگا نکردم ببینم کی اکسپایر می شه. باور کن خودشونم الان چیز گیجه می گیرن و می گن این ایرانی ها دهن ما رو مورد عنایت قرار دادن