2013-08-26 ساعت 16:44
(2013-08-26 ساعت 15:54)siminzakavand نوشته:(2013-08-26 ساعت 15:49)aghaghia نوشته:(2013-08-26 ساعت 15:42)siminzakavand نوشته: دوستان من دانشجوی کارشناسی هستم و تو فرمهام اخرین مدرک تحصیلیم رو پیش دانشگاهی زدم و همینطور در حال تحصیل در مقطع کارشناسی لطفا کسایی که اطلاع دارن مدارک تحصیلی رو که نوشنم واسه ترجمه چک کنن درسته کم و کسری نداره؟!!
1. دیپلم و ریز نمراتش
2. پیش دانشگاهی
3.گواهی اشتغال به تحصیل
درسته، البته بهتره ريز نمرات پيش رو ببرين تا ديپلم...
ممنون از جواب سریعتون فقط ریز نمرات کارشناسیمو که نباید ببرم؟ چون من در حال تحصیلم هنوز بهم نمیدن ریز نمراتو .
معمولا كه نميخواد، اگر ميخواين با خيال راحت برين،علاوه بر گواهي اشتغال به تحصيل، كارت دانشجويي تون رو هم ميتونيد بدين ترجمه و اين كه كارنامه هايي رو كه دارين تا به حال بدين ترجمه كه تاييد دادگستري رو هم احتياج ندارن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا