2013-09-10 ساعت 15:42
(2013-09-10 ساعت 14:17)basi2014 نوشته: با سلام خدمت اساتید گرامیسلام دوست عزیز
من چند سوالی داشتم راجب مدارک: اول اینکه من در حال حاضر دانشجوی ارشد هستم و دی ماه دفاعمه. فکر میکنم من کلیرنس بخورم و مجبور بشم بعد از اتمام درسم دوباره برای مصاحبه برم. آیا درست فکر میکنم؟با توجه به اینکه تو ماه اکتبر مصاحبه دارم
سوال دوم و مهمترم اینه که من زمانی که در سال 83 که رفتم دانشگاه اسم دانشگاه یه چیز بود سال 87 فارغ التحصیل شدم اسم دانشگاهم یه چیز دیگه بود و من هم این اسم را تو فرم نوشتم ولی چند روز پیش که رفتم دانشنامه ام را بگیرم دیدم اسم دانشگاه عوض شده. با توجه به اینکه هنگام ترجمه دانش نامه اسم جدید رو می زنن و این اسم با اسمی که من تو فرم نوشتم تطبیق نداره آیا این مسئله مشکلی ایجاد می کنه؟ من باید چی کار کنم؟ (آخه من نمیدونم کجای دنیا اسم دانشگاه تو 10 سال اخیر سه بار عوض میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!)
خیلی ممنون
شما می تونید دوباره فرمها رو با اطلاعات صحیح پر کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید و قبل از قسم خوردن بگید که این فرمهای اصلاح شده رو قبول دارید. و در صورت پرسش توضیح بدید که اسم دانشگاهتون عوض شده.
کیس نامبر:**2014AS58،ابوظبی، 2نفر،سفرنامه ی مصاحبه ی ما، دیدگاههای آرش در مورد آمریکا، چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم؟،سفرنامه: ارواین ،کالیفرنیا